5 de març 2022

Remescles 5/3

The Chainsmokers, Charli XCX, Topic amb Robin Schulz i Charlie Puth han publicat remescles pels seus senzills actuals.
Tiësto ha estat l'encarregat de portar al dance el senzill més recent de Charlie Puth, anomenat Light Switch. El DJ/productor neerlandès aposta per un so molt enfocat en els greus (massa, pel meu gust), gairebé oposat al de la versió original, produïda pel mateix Puth.


Ahir arribava a les plataformes digitals la primera remescla oficial per a High, el senzill de retorn dels Chainsmokers després de dos anys sense presentar nova música. La signa Don Diablo i el resultat m'ha semblat sorprenentment bo. La barreja de la percussió deep house amb uns arpegis de sintetitzador molt més propis del progressive és tan original com encertada, i el vocoder dona a la veu de la cançó bastant més interessant.


Charli XCX ha estrenat aquesta setmana les remescles oficials pel seu senzill Beg For You. Els encarregats de remesclar aquesta col·laboració amb Rina Sawayama han estat AG Cook (que es manté més fidel a la producció original) i Jodie Hardh (que li dona un so house una mica més potent). Totes dues mantenen la melodia samplejada de Cry For You de September,




Fa unes setmanes, Topic i Robin Schulz unien forces en un senzill (bastant decebedor, per cert), que es deia In Your Arms, i que comptava amb la veu de Nico Santos. Aquesta setmana hem pogut escoltar la remescla que el mateix Robin Schulz n'ha fet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada