11 de març 2022

11/3 novetats pop

Aquesta setmana tenim música nova de Megan Thee stallion amb Dua Lipa, Aya Nakamura, The Chainsmokers, Feid, Alexandra Stan i Jhay Cortez.

Comencem parlant d'iPad, el segon senzill que els Chainsmokers avancen des del seu quart àlbum d'estudi, que arribarà abans que acabi el 2022. És una cançó del mateix estil que l'altre senzill que van avançar del seu nou disc fa unes setmanes, High. És a dir, també aposta per aquest so pop-rock amb alguns elements electrònics. No em desagrada aquesta fórmula i tot i que m'agradaria que l'electrònica hi tingués més pes, és cert que la música d'aquest duo nord-americà no es caracteritza precisament per la seva contundència o per la presència de sons electrònics arriscats, sinó tot el contrari. Un altre punt que voldria comentar és que algunes de les melodies de la cançó semblen fetes expressament perquè recordin al seu gran èxit Closer. Però, fins i tot tenint en compte això i les carències que té la seva música a nivell vocal, no em sembla una mala cançó.

Megan Thee Stallion i Dua Lipa estrenaven fa unes hores la seva esperada primera col·laboració Sweetest Pie. És una proposta pop-trap sense massa sorpreses, amb un estil que recorda bastant al dels últims discos d'Ariana Grande i que, sota el meu punt de vista no té res que la faci destacar.

Fa uns dies Aya Nakamura estrenava el seu primer senzill d'aquest any. Es diu Dégaine i és una col·laboració amb el raper Damso. Un cop més, ens trobem amb una proposta dancehall amb una tornada bastant enganxosa, tot i que no tant com altres senzills de la cantant.

Una altra de les artistes que presenta nova cançó avui és Alexandra Stan. El nou senzill de la cantant romanesa es diu Bad At Hating You i comença com una balada, però ràpidament es converteix en una proposta dance amb una producció amb bastants elements tropical house.

Nieve és el títol del nou senzill de Feid, la primera cançó que estrena des de la reedició del seu àlbum Inter Shibuya. Sorprenentment la nova proposta del colombià no és un reggaeton ni aposta per cap dels sons que podem englobar dins la música urbana, sinó que és una cançó house en què, a més, podem sentir la veu de Feid bastant distorsionada. Sembla que l'electrònica cada cop s'e

El que no s'allunya del reggaeton ni ofereix res sorprenent en el seu nou senzill és Jhay Cortez, que fa unes hores estrenava Sensual Bebé. És la seva primera cançó com a artista principal des del llançament del seu segon àlbum Timelezz el passat mes de setembre. No està malament pels estàndards del reggaeton, però precisament el que més m'agrada de Jhay Cortez és que moltes de les seves cançons tenen una profunditat una mica més gran del que és habitual en el gènere. No és el cas de Sensual Bebe.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada