6 de març 2022

Novetats dance 6/3

David Guetta amb Afrojack, Cheat Codes amb Icona Pop, Alesso, i Purple Disco Machine amb Agnes protagonitzen les novetats de la setamana en el món de la música electrònica.

Purple Disco Machine reedita el seu àlbum Exotica amb tres cançons addicionals: Rise (amb Tasita D'mour, estrenada a finals del 2021), In The Dark (la seva segona col·laboració amb Sophie And The Giants que va sortir coma  senzill fa unes setmanes) i una cançó inèdita, que es diu Twisted Mind i és una col·laboració amb Agnes. El vinil del disc sortirà aquest mes i ho farà directament amb aquest tracklist expandit.

Agnes va ser, sota el meu punt de vista, una de les artistes amb una proposta més interessant l'any passat. De fet, potser recordareu que la vaig situar al capdavant tant de la llista de millors singles del 2021 amb Here Comes The Night com de la de millors discos per Magic Still Exists. Twisted Mind és la primera cançó que estrena des del llançament del seu disc, així que quandivendres vaig veure que apareixia al disc del DJ/productor alemany em vaig emocionar bastant. I Twisted Mind no ha decebut: la producció segueix totalment en la línia del que ens esperariem de Purple Disco Machine, fusionant elements disco i sons electrònics i sense gaire contrast entre les diferents parts, i la interpretació vocal d'Agnes la fa una proposta dance més que destacable.  


Cheat Codes i Icona Pop estrenaven divendres la seva primera col·laboració. Es diu Payback i aposta per un so principalment inspirat en la música disco però amb alguns elements de synthpop cap al final de la cançó. En general és una cançó bastant suau, que podriem discutir si és adient o no encasellar com a música electrònica, però que no està gens malament.


Alesso estrenava fa uns dies Dark, una producció tech house amb un so molt obscur que apareix a la nova pel·lícula de Batman. 


David Guetta i Afrojack uneixen forces un cop més a Trampoline, una proposta que barreja trap i sons electrònics i que compta amb la col·laboració de Missy Elliott, Bia i Doechii. La producció recorda molt a la d'I Dont Wanna F, una de les cançons que David Guetta va publicar el 2011 com a part del seu àlbum Nothing But The Beat. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada