27 de març 2022

Novetats pop 27/3

Paulo Londra i Ed Sheeran amb J Balvin protagonitzen les novetats pop de la setmana.
A principis d'aquesta setmana Ed Sheeran anunciava que estava preparant un disc conjunt amb J Balvin i divendres arribaven a les plataformes digitals els dos primers avançaments d'aquest projecte. Sigue és una cançó de reggaeton pop bastant genèrica i oblidable, en què podem sentir a Ed Sheeran cantar principalment en castellà. Malgrat el so comercial i la unió de dos noms tan coneguts arreu del món, Sigue està tenint una arrencada molt discreta a nivell comercial.


Forever My Love és una balada de pop acústic ensucrada més en la línia del que acostuma a fer el cantautor britànic. M'agrada el fet que hagin encetat la promoció del seu projecte conjunt amb una cançó en l'estil de cadascun dels artistes, però les dues cançons en si em semblen fluixes.


Després de més de dos anys sense estrenar música, Paulo Londra ha presentat nou senzill aquesta setmana. El cantant argentí deixa de banda la música urbana per apostar per un so pop-rock a Plan A, que ja s'ha posicionat com una de les cançons més escoltades arreu del món.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada