21 de març 2022

Remescles 21/3

Flume, Tiësto amb Ava Max i Sigala estrenaven remescles per als seus senzills fa uns dies.

Fa setmanes que esperem el llançament del primer senzill del nou disc d'Ava Max, que sembla que es dirà Maybe You're The Problem i que segueix sense tenir data confirmada. De moment, divendres arribava una nova remescla oficial per al senzill conjunt de la cantant estatunidenca i Tiësto, que tot i que va sortir el passat mes de novembre, encara està pujant i aconseguit noves posicions màximes a la majoria de mercats. El DJ/productor anglès Nathan Dawe signa aquesta nova remescla de The Motto, que la veritat és que no aporta absolutament res i fins i tot trobo que desllueix una mica la interpretació vocal d'Ava Max.

No deixem de parlar de Tiësto, en aquest cas en el paper d'autor de la remescla del nou senzill de Sigala, Melody. Aquesta versió manté l'essència de l'original, que m'agrada bastant, però hi afegeix un drop electro house amb un so força agressiu que la fa apta per als festivals. No crec que deixi d'escoltar la versió original de Melody per passar a escoltar la remescla de Tiësto ni trobo que sigui una proposta particularment destacable, però compleix el seu propòsit de sobres.

Divendres sortia oficialment la remescla que Tchami ha fet a Say Nothing de Flume i MAY-A, que ja feia unes setmanes que el DJ/productor francès havia incorporat als seus sets. Tchami manté el caire emotiu de la veu de la cançó i el suma a una producció house bastant més afí als meus gustos, però que no té el punt creatiu i original que sí que podem trobar a la producció original del Flume.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada