20 de març 2022

Novetats dance 21/3

David Guetta amb Joel corry, Redondo, Mabel amb Galantis i Jax Jones i  Dubvision amb Afrojack han estrenat nous senzills en els últims dies.

Comencem parlant del nou senzill de Mabel en col·laboració amb Galantis i Jax Jones. És una proposta house suau bastant genèrica, però tampoc no m'esperava res gaire diferent. Trobo que Mabel té cançons orientades a la música electrònica bastant més interessants que aquesta.

What Would You Do és el títol de la segona col·laboració de David Guetta i Joel Corry, que compta amb la veu del cantant i raper estatunidenc Bryson Tiller. La primera col·laboració del francès i el britànic, Bed, ja era una pista dance bastant genèrica, però encara tenia la seva gràcia i va funcionar prou bé a les llistes del Regne Unit, però What Would You Do és una proposta que no té res que la faci destacar a nivell de producció ni vocalment. La podria haver fet qualsevol artista, la podria haver sentit a la ràdio i ni tan sols m'hagués cridat l'atenció. No és una mala cançó, però és un d'aquells llançaments que encara que sonin bé resulten no et donen cap raó per escoltar-les una segona vegada.

Dubvision, Afrojack i Manse uneixen forces a Stay With You, una producció progressive house amb un apartat vocal que intenta donar-li un punt emotiu. Una fórmula que no és precisament nova, però que no impedeix que Stay With You sigui una proposta prou sòlida (sobretot si la comparem amb el nou senzill de David Guetta que acabem de ressenyar). Això sí, és una cançó molt semblant a Anywhere With You. la col·laboració de Dubvision, Afrojack i Lucas & Steve que van arribar fa uns mesos i que em sembla bastant millor que Stay With You.

High On Emotion és la nova producció de Redondo en col·laboració amb Rockefeller i Bim, una pista de house clàssic que compleix el seu objectiu però sense sorprendre. L'anterior senzill de Redondo, All My Lovin', em va agradar bastant i em va sorprendre molt positivament, no puc dir el mateix de High On Emotion.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada