21 de març 2022

Discos més esperats primavera

Avui comença oficialment la primavera i crec que és el moment idoni per repassar els llançaments discogràfics més destacats que ens deixarà la estació que és a punt de comenar.

Discos amb data confirmada

Camila Cabello - Familia [8 d'abril]

Fa uns dies, Camila Cabello anunciava que el seu tercer treball discogràfic en solitari, anomenat Familia, veuria la llum el proper 8 d'abril. Serà un disc on les seves arrels cubanes prendran molt més protagonisme que al seu debut Camila i al seu segon àlbum Romance que, a banda s'algunes exepcions, tenien un so pop anglòfon bastant estàndard. De moment, ja podem escoltar dos avançaments del disc: Don't Go Yet i Bam Bam. Una altra cançó confirmada per al disc és Psychofreak, que comptarà amb la col·laboració de Willow Smith.

Swedish House Mafia - Paradise Again [15 d'abril]

Un altre llançament que fa mesos que esperem el és del Paradise Again, l'àlbum que culminarà el retorn del trio suec. De fet, serà el seu primer projecte de llarga duració. Ja n'hem pogut escoltar quatre senzills (It Gets Better, Lifetime, Moth To A Flame i Redlight), i tots quatre van en direccions bastant diferents, així que és difícil predir que ens hi trobarem quan finalment poguem descobrir aquest disc el proper 15 d'abril, el mateix dia en què faran la seva primera actuació conjunta aquesta dècada. Per a molts fans ha estat difícil no qualificar el retorn de Swedish House Mafia com a decebedor, a veure si escoltant l'àlbum sencer canviaran d'opinió.

Discos sense data confirmada (ordenats de més a menys probabilitat que surtin aquesta primavera)

Anitta

La cantant brasilera està aconseguint un èxit internacional que encara no havia aconseguit fins ara amb el seu senzill Envolver, pel que sembla que el seu nou disc arribarà en el moment perfecte: fa uns dies, Anitta va anunciar la seva intenció de publicar el seu nou disc el mes que ve.

Mora

A principis de mes, el cantant i compositor porto-riqueny va publicar el fragment d'una de les cançons que formaran part del seu segon treball discogràfic i ens va avisar que el seu disc sortiria en qualsevol moment. No sembla que hagi de tardar gaire més en sortir, per tant sembla raonable esperar-lo abans que acabi la primavera.


Ava Max
Una altra artista que fa setmanes que està creant expectatives per l'inici de la campanya del seu segon treball discogràfic és Ava Max. La publicació del primer avançament del disc, que es dirà Maybe You're The Problem, sembla imminent. Esperem que el disc arribi poc després i l'espera no s'allargui tant com la del seu primer (i de moment, únic) àlbum Heaven & Hell.

Grimes

Si no torna a canviar d'idea, Grimes té previst publicar dos treballs discogràfics abans que acabi l'any: d'una banda tenim l'EP Fairies Cum First i de l'altra el seu esperat sisè llarga durada Book 1. Veurem si estrena nova música aquesta primavera, sigui en el format que sigui.

Bad Bunny

Ja fa temps que Bad Bunny diu que està preparant el seu quart àlbum en solitari i fins i tot ha arribat a afirmar que serà el seu millor projecte. El que encara no sabem és quan podria veure la llum, però si mirem els concerts que el porto-riqueny té programats enguany (que no són pocs) podem trobar alguna pista: en aquests moments, l'intèrpret de Dákiti i La Noche de Anoche està fent una gira per pavellons als Estats Units, que acabarà el mes d'Abril. A l'estiu, Bad Bunny té programada una gira d'estadis per america llatina els mesos d'agost i setembre. Per tant, sembla raonable pensar que el seu nou disc arribarà a l'espai que hi ha entre les dues.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada