4 de març 2022

Novetats pop 4/3

Princesa Alba, Sandro Cavazza, Camila Cabello amb Ed Sheeran i Charli XCX han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Dimarts, Charli XCX estrenava el quart avançament del seu proper àlbum Crash, que arribarà el proper 18 de març i de què ja en coneixem els senzills Good Ones i Beg For You. Seguint en la línia dels altres senzills del disc, Baby és una proposta pop molt comercial, amb una producció inspirada en el funk dels anys 70. No sona malament, però em sembla un llançament totalment oblidable.


Diario de vida és la cançó que Princesa Alba ha estrenat fa tot just unes hores. Aposta per un so pop-rock inspirat en les tendències dels anys 2000, un estil que ja va influir força el so del seu àlbum Besitos Cuídate però en què encara no s'havia endinsat completament.



Fa unes setmanes, Sandro Cavazza va anunciar que volia deixar enrere la seva etapa com a intèpret solista, però que abans d'acomiadar-se definitivament estrenaria una nova cançó i faria un últim concert. L'últim senzill del músic suec, que es diu The Days però que no té res a veure amb l'èxit d'Avicii del mateix nom, arribava aquesta passada mitjanit a les plataformes digitals. Una molt bona cançó que sintetitza la combinació de sons orgànics i electrònics, i el to optimista però melancòlic que, sota el meu punt de vista, ha fet tan interessant l'onada de pop escandinau de la qual Cavazza ha estat un dels noms més reconeguts.

Camila Cabello anunciava ahir estrenarà el seu tercer àlbum en solitari el mes que ve (i ja en vam repassar tots els detalls que en coneixem ara per ara), i avui la intèrpret de Havana publicava el segon senzill oficial del projecte. Es diu Bam Bam i compta amb al col·laboració d'Ed Sheeran. Camila Cabello ja va apareixer al disc de col·laboracions del cantautor anglès (a South of the Border, concretament) i ara ell li torna el favor. Bam Bam segueix la línia de Don't Go Yet i barreja el pop anglòfon convencional amb ritmes cubans. Un cop més em deixa amb la sensació que es queda a mig camí i no és ni una cosa ni l'altra i m'hauria agradat veure una aposta més valenta per les influències llatinoamericanes, però també és clar que els senzills que tregui del disc han de poder funcionar a les ràdios dels Estats Units. A veure quines sorpreses trobem al disc sencer en unes setmanes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada