20 de març 2022

Novetats pop 20/3

Vargas & Lagola, Normani i Miss Li protagonitzen les novetats pop de la setmana.

Fair és el títol del nou senzill de Normani, que tampoc no sabem si formarà part del seu primer treball discogràfic en solitari, un disc que sembla que no arribarà mai. Sobretot si tenim en compte que Fair arriba ni més ni menys que vuit mesos després de Wild Side, l'anterior cançó de l'ex-membre de Fifth Harmony en col·laboració amb Cardi B. Fair és una balada R&B amb una producció minimalista que m'ha agradat més del que m'esperava però que és una cançó que em costa d'imaginar que aconsegueixi cridar l'atenció del públic. Però crec que després de tant de temps, encara que els senzills que va treient esporàdicament no tinguin l'acollida que ella i el seu equip voldrien, haurien de deixar d'ajornar el llançament del disc indefinidament i presentar un bon producte, cosa que està clar que pot fer, encara que passi desapercebut a nivell comercial.

Vargas & Lagola estrenaven divendres el seu primer llançament d'aquest 2022: A Power In Letting Go és una cançó pop-rock amb un so més aviat retro, però no tant com altres cançons del duo suec, i en què la instrumentació acapara bona part del protagonisme. Salem Al Fakir i Vincent Pontare poques vegades deceben i el seu nou senzill no és una excepció.


I no ens allunyem del pop escandinau, perquè la tercera artista de què voldria parlar aquesta setmana és Miss Li. Aquesta setmana estrena el seu nou senzillX, que arriba tot just després del seu últim àlbum, que va sortir en dues versions ( underbart i all misär en la seva versió original i Wonderful Misery en la que comptava amb les cançons adaptades a l'anglès). Aquesta nova proposta, en suec, segueix precisament el so pop-dance del seu últim projecte.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada