13 de març 2022

Remescles 13/3

Kungs, Sam Feldt amb Rita Ora, Coldplay amb Selena Domez i Sigala han publicat remescles pels seus actuals senzills aquest cap de setmana.

Sam Feldt segueix amb la promoció de Follow Me, la col·laboració amb Rita Ora que va publicar a finals del 2021. Després de publicar-ne el club mix la setmana passada, divendres arribava a les plataformes digitals la remescla que ha fet Moti. El productor de Lion i Virus porta Follow Me a un so electro house bastant original, però que no acaba de transmetre la energia i contundència que el build-up que porta al drop ens fa anticipar. En tot cas, no em desagrada i, de fet, la trobo més encertada que el club mix de la cançó que n'ha fet el mateix Sam Feldt.

Robin Schulz estrenava divendres la remescla que ha fet al nou senzill de Kungs, Clap Your Hands. El DJ/productor alemany es manté bastant fidel als sons i a l'estructura de la versió original de Kungs, però canvia l'elegància del house clàssic de l'original per un so una mica més obscur i molt més contundent.

Kygo ha estat l'encarregat de fer la primera remescla oficial per a la col·laboració de Coldplay i Selena Gomez, Let Somebody Go, que apareix al disc més recent de la formació britànica. Una remescla sense massa a destacar, ja que el músic noruec aposta per un so tan suau que pràcticament l'únic que té d'electrònica és la seva estructura.

Banx & Ranx remesclen l'últim llançament del DJ/productor britànic Sigala, que a més de la veu original també afegeix una estrofa de Ziezie.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada