4 de jul. 2021

Ressenya: Deep Joy

Deep Joy és el títol de l'EP que Jax Jones va estrenar divendres. És el seu primer treball discogràfic més enllà de l'etapa de Snacks i conté un total de 4 pistes: els senzills Feels i Crystallise, i dues produccion inèdites.
Anteriorment, tot el material que aquest DJ/productor britànic havia presentat eren produccions dance pop, amb un so molt comercial, clarament orientades a les ràdios i en les quals la veu tenia molt protagonisme. I aquesta fórmula li va funcionar molt bé amb senzills que van arrassar a les llistes dance arreu d'Europa, com You Don't Know Me, Breathe o All Day All Night. Aquest nou projecte, en canvi, ens mostra una faceta totalment diferent de Jax Jones, amb un so pensat més pels clubs que per les ràdios. Una mostra molt significativa d'això és que Feels, el primer avançament de l'EP (i la seva primera pista) és pràcticament el seu primer senzill en solitari de la seva carrera. Si volem recuperar l'últim senzill que Jax Jones va publicar sense comptar amb una o un cantant com a artista convidat hem d'anar al 2015, ni més ni menys.



Tot i que he de dir que m'esperava que inclouria alguna cançó més, totes dues produccions inèdites m'han agradat molt. D'una banda tenim You Broke My Heart Again, una pista house que sampleja la cançó del mateix nom de Teqkoi i Aiko. I, de l'altra, tenim Paris, una proposta que se situa a mig camí entre el house i la música disco. Veurem si aquest projecte es queda en l'EP que va arribar a les plataformes fa un parell de dies i Jax Jones tornarà al seu so mainstream en els propers mesos, o sí, de la mateixa manera que va fer amb Snacks, anirà afegint cançons i ampliant el projecte fins convertir-lo en un àlbum de llarga duració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada