30 de jul. 2021

Remescles 30/7

Mercer, Dubvision, Michael Calfan, Meduza i Sigala han presentat les seves noves remescles aquesta setmana.

Ava Max segueix promocionant la seva última cançó EveryTime I Cry amb noves remescles. Al llarg del mes de Juliol ja hem pogut sentir les de Pink Panda i R3hab i ara arriba la que n'ha fet el DJ/productor anglès Sigala i que porta la cançó a un so house molt més auster que la producció de la versió original, però que trobo que funciona molt bé. 




Tot i que el mes passat Tchami va estrenar un disc de remescles pel seu primer àlbum de llarga duració Year Zero, el DJ/productor francès estrenava divendres una nova versió d'una de les cançons del disc, Buenos Aires. L'encarregat de fer aquesta nova remescla ha estat el seu compatriota Mercer, també membre del col·lectiu Pardon My French. De fet, aquesta remescla és la primera producció que estrena Mercer enguany: el DJ/productor no ha compartit tampoc cap producció original aquest 2021.

DubVision són uns altres dels encarregats de remesclar el Hero d'Afrojack i David Guetta, apostant per un so future rave que funciona però no diu gaire ni acaba d'encaixar gaire amb el so de la resta de la cançó.


Michael Calfan també ha remesclat un Hero, però no el d'Afrojack i David Guetta sinó la cançó del mateix títol de Faouzia. Calfan porta el senzill d'aquesta cantant d'orígen marroquí però establerta a Canadà a un so dance que funciona prou bé.




Ed Sheeran comparteix la primera remescla oficial pel seu nou senzill Bad Habits, que és la que ha fet el trio italià Meduza. Porta l'èxit del cantautor a un so obscur i minimalista que no m'agrada gaire.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada