9 de jul. 2021

Novetats 9/7

Maluma, Jennifer Lopez amb Rauw Alejandro, Bad Bunny, Lalo Ebratt amb Bad Gyal, Lucas & Steve, Billie Eilish i Maluma han presentat nous senzills aquesta setmana.

Jennifer Lopez i Rauw Alejandro estrenaven la seva col·laboració Cambia El Paso dilluns. La producció de la cançó, que m'ha recordat a Can't Get Enough de Tainy i Benny Blanco, sona bastant bé, però en general la cançó em sembla bastant fluixa i la part de Rauw Alejandro, a banda de ser totalment prescindible en el conjunt de la cançó, tampoc no m'agrada.


Lalo Ebratt i Bad Gyal estrenen avui la seva col·laboració Esta Noche, un reggaeton amb una producció molt fresca i bastant original.


Dimarts, Bad Bunny finalment va estrenar de manera oficial De Museo, una cançó que va fer per la banda sonora de Furious 9. Tot i que s'especula que hagi estat per problemes entre segells discogràfics, De Museo no va aparèixer al disc de la banda sonora oficial de la cançó. És una cançó de trap que reutilitza alguns versos de La Vida, una cançó que Bad Bunny va publicar a Soundcloud abans de ser famós en la qual rapejava sobre la instrumental de Born To Die de Lana del Rey. Sigui com sigui, em sembla un senzill bastant fluix que es nota que no està tan cuidat com les cançons dels seus discos.


Després de Your Power i Lost Cause, Billie Eilish estrena avui un nou avançament del seu segon àlbum Happier Than Ever: NDA, una altra proposta amb una producció plena de sons excèntrics i una interpretació vocal molt subtil.


Sobrio és el nou senzill de Maluma, una cançó reggaeton-pop romàntica que no ofereix res que no hàgim vist ja en altres cançons del cantant colombià en aquesta direcció.


Per acabar, tenim Get Together, la nova producció de Lucas & Steve. És el tercer senzill que publiquen aquest 2021, després d'editar el seu primer treball discogràfic Letters To Remember l'any passat. És una pista progressive house instrumental que en certs elements m'ha recordat a les de la primera etapa d'Avicii. Pot semblar una producció del 2011 més que del 2021, i hi haurà a qui això li agradi i qui ho vegi com un aspecte negatiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada