23 de jul. 2021

Novetats 23/7

Sickotoy, Camila Cabello, DJ Snake, Nicky Romero i Lil Nas X han estrenat nous senzills avui.
Don't Go Yet és el senzill que marca el retorn Camila Cabello, una cançó molt inspirada en la salsa i en les seves arrels cubanes. M'ha agradat bastant i que espero que aquestes influències de la música llatinoamericana, que només han tret el cap tímidament en la seva música fins al moment, es mantinguin en bona part de les cançons del seu proper projecte. Aquesta cançó serveix com a senzill de presentació del seu tercer treball discogràfic en solitari Familia, que arribarà en els propers mesos.


Nicky Romero presenta avui el seu nou senzill Okay, que compta amb la coproducció de Marf i la veu del cantant neerlandès Wulf. És una proposta progressive house que no està malament, però bastant genèrica, que no té res que la faci destacar.

DJ Snake i Malaa estrenaven avui la seva nova col·laboració Ring The Alarm, una pista amb un so molt potent clarament orientada a les pistes de ball i als festivals. És una d'aquelles cançons que a casa no escoltaries, però que segur que en la situació per la qual està pensada posarà milers de persones a ballar. Aquests dos DeeJays/productors francesos, tots dos membres del col·lectiu Pardon My French, han punxat junts regularment en els últims anys (i aquest estiu ho estan tornant a fer), però encara no havien produït mai un senzill original ells dos sols.

El productor romanès Sickotoy publica avui el seu nou senzill Papa, en col·laboració amb Inna i la cantant albanesa Elvana Gjata. És un pista dance midtempo, que no està malament, amb influències del slap house i l'electrònica balcànica. Sickotoy i Inna ja van col·laborar l'any passat a VKTM.


Per acabar tenim el nou senzill de Lil Nas X, anomenat Industry Baby. És el tercer avançament del seu àlbum i compta amb la col·laboració de Jack Harlow i la producció de Kanye West. Tot i que la part de l'artista convidat no trobo que resulti necessària en el conjunt de la cançó i que la producció s'acabi fent una mica repetitiva. Industry Baby em sembla un proposta prou sòlida, i, sota el meu punt de vista, el millor senzill de Lil Nas X fins al moment amb bastanta diferència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada