16 de jul. 2021

Remescles 16/7

Benjamin Ingrosso, Galantis, Ava Max, Inna i Calvin Harris han estrenat avui noves versions dels seus actuals senzills.

Benjamin Ingrosso ha estrenat dues versions més del seu últim senzill Smile: d'una banda la versió acústica de la cançó i de l'altra una nova versió que ha enregistrat amb l'Orquestra Filarmònica d'Estocolm.

Inna publica avui una nova versió del seu senzill Maza orientada al mercat estatunidenc i amb la participació de l'artista nigerià però establert a Nova York Thutmose. De la mateixa manera que la versió orientada la mercat francès que Inna va presentar fa unes setmanes, no trobem cap mena de canvis en la producció ni en les parts que canta ella.


Passem, ara sí, a parlar de les remescles de música electrònica en el sentit més convencional del terme: Tchami ha estat l'encarregat de remesclar Heartbreak Anthem, la col·laboració de Galantis, David Guetta i Little Mix que ja se situa en el top3 de la llista oficial britànica. Aposta per un so house clàssic que no està malament, però es queda bastant lluny del nivell habitual i el que m'esperaria d'una producció de Tchami.

Ava Max segueix estrenant remescles pel seu nou senzill EveryTime I Cry, i aquesta setmana presenta la que n'ha fer R3hab. 

Felix Jaehn ha compartit avui la remescla que ha fet del nou senzill de Calvin Harris i Tom Grennan. El DJ/productor alemany porta By Your Side a un so una mica més contundent, mantenint-se totalment fidel a la producció original.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada