4 de jul. 2021

Remescles 4/7

Inna, Benjamin Ingrosso i Major Lazer han presentat noves versions pels seus senzills recents.

Aquesta setmana ha arribat l'EP de remescles de Smile, el senzill més recent de Benjamin Ingrosso. l'EP conté 4 remescles, dos de les quals ja s'havien estrenat anteriorment. El primer encarregat de remesclar Smile ha estat el músic suec Michael Feiner, que l'apropa a l'estructura típica del progessive house mantenint l'essència de l'original. Potser m'hauria agradat una mica de contundència en el drop, però en tot cas el resultat és molt bo. La segona remescla és de Sebastian Meyer i porta la cançó a un so synth pop que no està malament. Els estocolmesos Kronan i SUD uneixen forces en la tercera remescla oficial de la cançó, que també manté força elements de la producció original i que probablement s'inspiri en el productor més cèlebre de la capital sueca. Per acabar, tenir la reinterpretació que Varas ha fet del senzill d'Ingrosso, que és el que més s'allunya de la original. La instrumentació de l'original em sembla francament insuperable, així que em sorpren positivament que totes les remescles estiguin tan bé.


Inna estrenava divendres una nova versió de Maza orientada al públic francòfon, que compta amb la col·laboració del raper parisenc Black M. Malgrat que hem pogut sentir a la cantant romanesa cantar en francès en cançons com Bad Boy o Bebe, no tenim cap part inèdita seva en aquesta nova versió de la cançó.

Major lazer estrenava divendres un disc de remescles pel seu últim àlbum Music is The Weapon, que majoritàriament recull les diverses remescles que ja havien sortit anteriorment, però també en té algunes d'inèdites. La primera d'aquestes és la remescla que el propi trio de productors ha fet de C'est Cuit, una col·laboració amb Aya Nakamura i Swae Lee. La original té un so dancehall suau i més aviat elegant, mentre que aquesta versió té un so més contundent, que, de fet, s'apropa més a com m'esperava que sonaria una cançó de Major Lazer amb la cantant francesa.


També inclou una altra remescla inèdita de C'est Cuit feta pel DJ/productor brasiler Diego Druck. També aporta una mica més de contundència, i no està malament, però m'agrada més l'altra.


UTILITI ha estat l'encarregat de remesclar Head & High Water, que compta amb la veu d'Alessia Cara.


Duis Nulla i Noizekid remesclen QueLoQue, la col·laboració amb Paloma Mami. La producció de la versió original passava totalment desapercebuda, així que m'agrada tenir una versió de QueLoQue on tingui més pes. Un cop més he de dir que aquest remix s'apropa molt més a com m'esperava que sonaria una cançó de Paloma Mami i Major Lazer que la versió original.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada