10 de jul. 2021

Remescles 10/7

Ava Max, Bebe Rexha, Afrojack, Calvin Harris i Ed Sheeran han estrenat noves versions dels seus senzills recents aquesta setmana.

A finals d'Abril, Afrojack i David Guetta van estrenar la seva nova col·laboració, Hero. Sense comptar les remescles que s'han fet l'un a l'altre, el francès i el neerlandès fa més d'una dècada que presenten produccions conjuntes amb bastanta freqüència: Louder Than Words, Lunar, Another Life o Dirty Sexy Money On Me en son algun exemples. En el seu dia ja vam comentar la versió original de la cançó, que no m'emociona gaire, però avui toca parlar de la remescla que n'ha fet Nicky Romero. Una combinació que tampoc no és inèdita, fa un parell d'anys va remesclar One More Day d'Afrojack, i aquest remix va eclipsar la versió original fins al punt que va ser la versió de la cançó que el propi Afrojack va incloure en el seu àlbum Press Play al 2018. Nicky Romero porta Hero al progressive house melòdic però contundent a què ens té acostumats, i tot i que el resultat és força previsible, m'agrada més que el drop de la original. Però lògicament, l'apartat vocal de la cançó es manté intacte, i segueixo trobant-lo bastant genèric. 

Com fa amb tots els seus senzills (fins i tot amb aquells que no ho necessiten), Ed Sheeran ha estrenat una versió acústica oficial del seu nou senzill Bad Habits. Bona part de les seves cançons amb una producció més pop trobo que sonen millor en format acústic (com I Don't Care o Shape Of You), però no crec que es pugui dir el mateix de Bad Habits.


Pink Panda han estat els encarregats de fer la primera remescla oficial per l'actual senzill d'Ava Max, EveryTime I Cry. Els productors londinencs han portat EveryTime I Cry a un so slap house que queda bastant bé.

Die For A Man és el nom de la col·laboració de Bebe Rexha i Lil Uzi Vert que forma part del segon àlbum de la cantant estatunidenca, anomenat Better Mistakes. Ahir arribava a les plataformes la remescla que Galantis ha fet d'aquesta cançó, que s'allunya força dels sons més freqüents en les produccions d'aquest duo suec.

Després d'haver fet remescles oficials per Outside i One Kiss, Oliver Heldens també ha estat un dels encarregats de remesclar el nou senzill de Calvin Harris, By Your Side, que compta amb la veu de Tom Grennan. Heldens aposta per un so groove house que s'allunya totalment de la producció de la versió original.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada