19 de juny 2021

Remescles 19/6

Anne Marie amb Niall Horan, Tchami, Zara Larsson i Martin Garrix han estrenat noves versions o remescles pels seus senzills recents.

Comencem parlant de Zara Larsson, que ahir va estrenar la primera remescla oficial per a Morning. L'encarregat de fer-la és el duo britànic Billen Ted, que porten aquesta cançó a un so house una mica previsible però ho fan amb molt encert. Morning és una de les cançons originals inèdites que formen part de la reedició de Poster Girl, estrenada a finals del passat mes de Maig.



Com segurament ja sabreu, Martin Garrix ha estat l'encarregat de fer la cançó oficial de l'Eurocopa de futbol d'enguany, de la mà de Bono i The Edge. Fa un parell de dies, el productor/DJ neerlandès va estrenar la seva pròpia remescla de We Are The People, amb un so una mica més electrònic.


Niall Horan i Anne Marie presenten la versió acústica del seu senzill conjunt Our Love, un dels avançaments del segon àlbum de la cantant britànica.

Aquesta setmana Tchami ha avançat una tercera remescla de Year Zero Remixes: en aquesta ocasió una nova versió de Shine On, que no només compta amb una producció renovada per part de Justin Martin sinó que, a diferència de la versió original instrumental, compta amb les veus de Chuck Roberts i George Banton.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada