8 de juny 2021

Ava Max estrena EveryTime I Cry

Aquesta Tarda, Ava Max ha publicat el seu nou senzill EveryTime I Cry, la primera cançó que estrena enguany. Com la gran majoria del material que la cantant ha presentat fins al moment, EveryTime I Cry compta amb la producció de Cirkut. Ella mateixa ha aclarit a Twitter unes hores abans del llançament de la cançó, que encara no és un avançament del seu segon treball discogràfic sinó una "continuació de Heaven & Hell". 
La tardor passada, Ava Max va dir que tenia la intenció de publicar una edició deluxe del seu àlbum debut abans que acabés el 2020, cosa que òbviament va passar. El que sí que va fer va ser estrenar un senzill inèdit anomenat My Head & My Heart, que també va afegir a l'edició digital de Heaven & Head. Veurem si finalment rellança el seu àlbum amb noves cançons abans del seu segon treball discogràfic o si aquesta cançó es quedarà com un simple pont entre els dos projectes per no deixar-nos un any sense nou material. 


EveryTime I Cry és una cançó dance-pop, amb una forta influència de la música house pel que fa a la producció. A nivell vocal, Ava Max sona increïblement bé. De fet, no sé com explicar-ho de manera més o menys objectiva, però crec que sona millor que en qualsevol de les cançons que ha presentat pel moment. La producció arriba a ser bastant contundent en alguns moments i en general no està gens malament, però com ja m'ha passat amb altres cançons seves, em quedo amb la sensació que una producció un pèl més polida portaria la cançó a un altre nivell. Malgrat això, la meva valoració d'EveryTime I Cry és totalment positiva, i m'ha agradat molt més que My Head & My Heart.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada