5 de juny 2021

Novetats pop 5/6

Bad Bunny, Billie Eilish, Tinashe, Kali Uchis, Luis Fonsi amb Myke Towers, Dua Lipa i Orville Peck protagonitzen les novetats de la setmana

Fa uns dies, Billie Eilish estrenava el seu nou senzill Lost Cause. És una cançó midtempo, molt minimalista tan pel que fa a la producció com pel que fa a la veu. Per tant, aposta per un estil radicalment diferent al del seu anterior senzill Your Power, que em va agradar molt més. Lost Cause és una de les cançons que formaran part del seu esperat tercer treball discogràfic, previst pel 30 de Juliol.


Una altra de les novetats més esperades de la setmana era Yonaguni, la nova proposta de Bad Bunny. No puc dir que m'hagi desagradat i en el poc més d'un dia que fa que ha sortit ja l'he escoltat moltes vegades, però la veritat és que sembla un collage d'elements que ja hem vist en altres cançons seves. Particularment em recorda molt a Callaíta, cosa que té sentit si tenim en compte que totes dues cançons compten amb la producció de Tainy. Yonaguni pren el nom d'una illa japonesa, i a l'outro de la cançó podem sentir a l'artista porto-riqueny cantar unes frases en Japonès.

Un altre dels artistes que participarà en la reedició de Born This Way per celebrar-ne el seu desè anniversari és el cantant de country Orville Peck. La seva reinterpretació de la cançí que porta el matei títol que el disc va sortir ahir a la tarda.


Pasadena és el nom del nou senzill amb què Tinashe enceta la promoció del seu proper discogràfic i que compta amb la col·laboració del raper Buddy. És una cançó més animada i més aviat pop que s'allunya del R&B que caracteritza la seva música.

Luis Fonsi i Myke Towers estrenaven ahir la seva col·laboració Bésame, que combina bachata i reggaeton.


Dua Lipa estrenava ahir una cançó inèdita anomenada Can They Hear Us, que formarà part de la banda sonora de Gully.

Per acabar, tenim l'EP acústic que Kali Uchis va presentar ahir, amb noves versions de Telepatía, Vaya Con Dios i Fue Mejor. M'hauria agradat veure alguna versió acústica més, ja que tres em semblen molt poques (més encara si tenim en compte que la de Telepatía ja havia sortit), però com a míninm totes estan molt ben fetets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada