26 de juny 2021

Novetats 26/5

Ed Sheeran, Riton, Burns i Inna han estrenat nova música aquesta setmana.

Després d'arrasar les llistes dance d'arreu d'Europa amb Friday, el DJ/productor britànic Riton estrenava ahir el seu nou senzill. Come With Me torna a ser una fusió de house i hip-hop, amb un so bastant estiuenc i compta amb la col·laboració del quartet també britànic Bad Boy Chiller Crew.

Bad Habits és el senzill amb què Ed Sheeran dona el tret de sortida a la promoció del seu quart àlbum d'estudi. El cantautor britànic ha estat criticat en moltes ocasions per seguir sempre la mateixa fórmula amb les seves cançons. Una fórmula que, d'altra banda, no es pot dir que no hagi funcionat a increïblement bé i de què clarament ja es va allunyar amb el seu disc de col·laboracions del 2017, amb resultats força heterogenis. En tot cas, a Bad Habits no se li pot retreure que sigui més del mateix. És una cançó dance, amb alguns elements que recorden al slap house a la producció, tot i que els falta una mica de contundència per poder dir que és una cançó realment d'aquest gènere. A mi personalment no m'ha desagradat, però he de dir que m'esperava un primer senzill més potent pel seu nou disc.


Inna i Bastien publicaven ahir la seva col·laboració anomenada Paris To London, produïda per Alex Parker i distribuïda pel segell Romanian House Mafia. Especifico que és un segell perquè el seu nom apareix com un dels "artistes" de la cançó a Spotify, tot i que la descripció del seu perfil a l'esmentada plataforma especifica clarament que és el nom del nou segell de Global Music (la discogràfica que publica tota la música d'Inna), enfocat a la música house. És una proposta slap house track correcta, però força repetitiva i que tampoc és res nou ni millor que altres cançons del gènere. 


Talamanca és el nom de la nova producció de Burns, una pista house bastant original i contundent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada