11 de juny 2021

Novetats pop 11/6

Lorde, Doja Cat, Kylie Minogue, J Balvin, Raye i Ricky Martin amb Paloma Mami han estrenat nous senzills avui.

Otro Fili és el nom del nou senzill de J Balvin, que compta amb la col·laboració de Jay Wheeler i que segurament és un altre dels avançaments que formaran part del seu proper disc. Arriba tot just dues setmanes després del seu anterior senzill ¿Qué Más Pues?, una col·laboració amb María Becerra que està funcionant bastant bé a les llistes. Otro Fili és una cançó de reggaeton midtempo, amb una producció més aviat calmada i minimalista. Em sembla una cançó força previsible i em deixa bastant indiferent.


Doja Cat ha estrenat avui el segon avançament del seu àlbum Planet Her, que arribarà a les plataformes digitals en menys de dues setmanes. Need To Know és un senzill més enfocat al hip-hop, que un cop més compta amb la producció de Dr Luke. Grimes apareix al videoclip de la cançó, però no tinc clar si ha estat involucrada a la cançó. Els ad-libs d'alguns punts de la cançons podrien ser de l'artista canadenca, però no han publicat els credits complets de la Need to Know.


Quatre anys després del seu últim disc Melodrama i després de molts mesos sense tenir cap notícia d'ella, Lorde estrena avui el seu nou senzill Solar Power. És una cançó pop-rock mid-tempo que compta amb la producció de Jack Antonoff i que serveix de senzill de presentació del tercer àlbum de la cantant neozelandesa, previst per les properes setmanes.


Una altra de les artistes que estrena nou senzill avui és Raye. La nova proposta de la cantant britànica s'anomena Call On Me i aposta per un so house molt optimista amb elements tropicals. Per mi, la millor cançó nova del dia.

Paloma Mami col·labora en el nou senzill de Ricky Martin, anomenat Qué Rico Fuera.

Per acabar, tenim una altra de les versions reimaginades que formaran part de la reedició de Born This Way (el llançament del qual, per cert, s'ha aplaçat una setmana, fins el dia 18). Kylie Minogue ha estat la encarregada de versionar Marry The Night, una altra de les cançons més estimades del tercer disc de Lady Gaga, i portar-la al seu estil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada