12 de juny 2021

Novetats EDM 12/6

Skrillex, Tchami, Topic amb Bebe Rexha, Oliver Heldens i Armin Van Buuren protagonitzen les novetats EDM de la setmana.

Ma Luv és el nom de la nova producció d'Oliver Heldens amb MorganJ. És una pista future house amb una producció correcta (però sense ser res destacable) a les estrofes i un drop que comença molt buit però poc a poc va incorporar més elements. El drop em sembla bastant original, sens dubte prefereixo que sigui així que tenir un altre drop future house genèric, però tampoc no m'acaba de fer el pes.

Després de presentar col·laboracions amb Four Tet i Starrah d'una banda i amb Swae Lee de l'altra el mes passat, Skrillex estrenava ahir un nou senzill anomenat Supersonic, que compta amb la coproducció del trio neerlandès Noisia i la veu de Dylan Brady i Josh Pan. Supersonic juga amb el contrast d'unes estrofes amb un so molt suau, on la veu acapara tot el protagonisme i la producció practicament desapareix, amb uns drops amb sons molt agressius que recorden al dubstep que va convertir a Skrillex en una de les estrelles més brillants del món de la música electrònica fa una dècada.


Jonsohn's Play és el nom de la col·laboració d'Armin Van Buuren i Sander Van Doorn, una pista trance que va arribar a les plataformes digitals ahir. Tot i que Van Doorn sí que havia remesclat un parell de senzill del productor de This is What it Feels Like, aquests do veterans de la música electrònica encara no havia treballat junts en una producció originals.


Tchami ha compartit aquesta setmana el segon avançament de l'àlbum de remescles de Year Zero. De fet, encara no sabem quan sortirà aquest projecte. En aquesta ocasió, els encarregats de remesclar Damaged Hearts han estat The Brothers Macklovich, el nou projecte conjunt d'A-Track i Dave1 (conegut per haver format part de Chromeo). La remescla accelera el tempo de Damaged Hearts, manté molt pocs elements de la versió original i se centra totalment en la vocal. Per tant el resultat és extremadament diferent al de la versió original, que tenia un so retro molt elegant.

La última novetat dance de la setmana que voldria comentar és Chain My Heart, la col·laboració del DJ/productor alemany Topic i la cantant estatunidenca Bebe Rexha que m'ha agradat força. És una proposta clarament més orientada a les ràdios que als festivals, però que també té els seus moments de contundència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada