19 de juny 2021

Novetats pop 19/6

Mabel, Becky Hill i Princesa Alba protagonitzen les novetats pop de la setmana.
Miss U BB és el títol de la nova proposta de Princesa Alba i el segon avançament del seu primer àlbum de llarga duració. Un disc del qual, pre cert, encara no en tenim pràcticament cap informació. La cantant xilena torna a deixar de banda els sons urbans i aposta per un R&B mid-tempo que pot recordar a algunes cançons d'Ariana Grande. Em sembla una de les cançons de Princesa Alba on la producció està més cuidada. L'autotune durant les estrofes em sembla excessiu, però en general Miss U BB em sembla molt més interessant que el seu anterior senzill Acelero.


Després de més d'un any sense presentar música nova, Mabel estrenava ahir el seu nou senzill Let Them Know. És una cançó house bastant enganxosa, la lletra de les estrofes és bastant fluixa però la tornada explosiva ho compensa. Tot i que ja haviem vist a Mabel col·laborant amb alguns DJ/productors de música electrònica com Jax Jones o Tiësto, Let Them Know compta amb un so molt diferent de la resta de la seva discografia. Veurem si això és una pista del so del seu segon àlbum d'estudi, que segurament veurà la llum en els propers mesos.


Becky Hill i David Guetta col·laboren a Remember, una pista dance correcta que formarà part del proper disc de la cantautora britànica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada