20 de juny 2021

Novetats EDM 20/6

Area21, Jax Jones, i Purple Disco Machine han estrenat nova música aquest cap de setmana.

Area21 estrenaven divendres un nou senzill anomenat Mona Lisa. De tots els senzills que han presentat en els últims mesos, probablement sigui el meu preferit. En principi, Mona Lista és un dels discos que havia de formar part del primer àlbum d'estudi de la formació i del qual encara no en tenim gaire informació.

El DJ/Productor alemany Purple Disco Machine publicava fa un parell de dies la seva nova proposta, anomenada Playbox. Com ja és habitual en la seva música, Paybox combina sons electrònics amb elements retro propi de la música disco, però se'm fa massa repetitiva.

Per acabar, tenim la nova producció de Jax Jones. Tot just dues setmanes després que el DJ/productor britànic estrenés Feels, el primer avançament del seu proper EP Deep Joy, aquesta setmana arriba el segon senzill del projecte: Crystallise. A nivell vocal i de producció durant les estrofes m'agrada, però el drop em resulta extremadament decebedor, més tenint en compte el build-up que ens fa anticipar una cosa molt diferent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada