31 de març 2019

Top 10 nous singles març 2019

Resultat d'imatges de rosalia billboard con altura
Com ja és tradició, despedim el mes de Març repassant les deu millors novetats que ens ha deixat, amb nous senzills de Rosalia, Nicky Romero, Iggy Azalea, Rita Ora, Ava Max, Ferreck Dawn o Benjamin Ingrosso, entre altres.

Azalea posing on the hood of a monster-truck hearse wearing a giant red veil.



10. Iggy Azalea - Sally Walker

En un primer moment no va acabar-me de convéncer, però la veritat és que al llarg del mes la he escoltat moltes vegades i per això no podia deixar el primer avançament del proper projecte d'Iggy Azalea fora del rànquing. No sé si dir-vos que és una cançó que m'agrada com a tal o simplement que moltes vegades tinc ganes d'escoltar-la perquè és molt addictiva.

Zara Larsson - Don't Worry Bout Me.png

9. Zara Larsson - Don't Worry Bout Me

Sis mesos després de la estrena de Ruin My Life, Zara Larsson ens dona un segon avançament de com serà el seu proper treball discogràfic. Es tracta d'una cançó original, ja que combina sintetitzadors que recorden a la música rave dels anys 90 amb una percussió dancehall/Reggaeton. Una cançó sòlida, però lluny de ser un dels millors senzill d'aquesta cantant sueca, tot i compta amb la co-composició de Tove Lo. 

Marina - Love + Fear.png



8. Marina - Orange Trees

Marina  s'ha allunyat del seu so habitual per presentar Orange Trees, una cançó amb un so molt pop i estiuenc. Tot i que entenc per què a molts dels seus fans no els ha acabat d'agradar, a mi ha estat una de les cançons d'aquesta artista que més m'ha agradat. Forma part del quart àlbum d'aquesta artista, anomenat Love and Fear. que sortirà el proper dia 26.


Ava Max - So Am I.png
7. Ava Max - So Am I

Després de conquerir bona part dels mercats europeus amb Sweet But Psycho, Ava Max ha estrenat un nou avançament del seu àlbum: So am I. És una cançó pop senzilla i correcta, però trobo que massa semblant al senzill amb què s'està donant a coneixer (també l'ha produit Cirkut). De fet, fins i tot diria que és com Sweet But Psycho pero pitjor.



Resultat d'imatges de inna tu manera
5. Inna - Tu Manera

He de dir que el quart avançament de Yo no m'ha fascinat tant com els altres, però tot i així Tu Manera és una molt bona cançó i em fa estar encara més impacient per el proper disc d'Inna. El que sí que m'agrada és que és una cançó que contrasta molt amb els altres senzills del disc (i de fet, amb qualsevol cançó de la seva discografia), ja que l'atmosfera R&B que té Tu Manera, no la trobem en cap altra de les cançons d'aquesra artista romanesa.

Sofía Reyes - R.I.P..png


4. Sofia Reyes, Anitta i Rita Ora - R.I.P


Aquestes tres artistes van presentar fa unes setmanes la seva col·laboració multilíngüe R.I.P. És una cançó pop molt sòlida, amb una bona producció i una lletra correcta. El que no m'agrada és que és una cançó que podria ser de tres altres artistes pop qualssevol i fins i tot, trobo que costa molt diferenciar els timbres de les tres veus. Però cap d'aquests dos inconvenients no m'impedeix poder gaudir de R.I.P.

Resultat d'imatges de rosalia billboard con altura
3. Rosalia, J Balvin, El Guincho - Con Altura

Fa uns dies Rosalia no va deixar a ningú indiferent amb Con Altura, el primer senzill que treu fora d'El Mal Querer i que compta amb la col·laboració de J Balvin i El Guincho. Es tracta d'una cançó de Reggaeton que poc té a veure amb Pienso en Tu Mirá o Malamente, però que de totes maneres m'ha encantat i m'ha semblat una de les millors novetats del mes.



Resultat d'imatges de in my arms ferreck
2. Ferreck Dawn, Robosonic i Nikki Ambers - In My Arms


Ferreck Dawn i Robosonic van publicar la pista instrumental d'In My Arms fa practicament un any, però no ha estat fins fa unes setmanes, que se n'ha publicat la versió vocal, en la qual també hi participa la cantant anglesa Nikki Ambers. I el resultat és increïble, l'apartat vocal no només és molt encertat sinó que trenca la monotonia que podia tenir la instrumental sola, sense perdre'n l'hipnotisme.

Menció especial: Benjamin Ingrosso - All Night Long

Tècnicament no podia incloure un cover que no ha estat llançat com a senzill a la secció de millors senzills nous del mes, però la veritat és que Ingrosso ha renovat aquesta cançó de Lionel Richie amb tant bon gust que no volia deixar-la fora. A més, ha aconseguit que soni totalment actual amb una producció renovada. Ha entrat directament al número 6 de la llista sueca, convertint-se en el seu quart top 10 i la segona cançó en assolir una posició més alta al seu país, només per darrera de Dance You Off.


Resultat d'imatges de nicky romero sometimes1DallasK i Nicky Romero - Sometimes

I la meva cançó preferida, entre aquelles que han estat publicades com a senzills al llarg del mes de Maig és la nova proposta de Nicky Romero i DallasK, anomenada Sometimes. Una cançó electropop amb pinzellades de Deep House genial que no he parat d'escoltar des que es va estrenar. Per mi, s'ha guanyat un lloc entre les millors cançons de Nicky Romero, i ja sabeu que té molta competència per fer-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada