16 de març 2019

Remescles setmana 11

Resultat d'imatges de lucas & steveNoves remescles dels nous senzills de David Guetta, Lucas & Steve, Mike Posner i Galantis s'han posat a la venda aquesta setmana.



La setmana passada David Guetta i Tom Staar van publicar la seva col·laboració This Ain't Techno, i van estrenar la remescla que Staar ha fet de Say My Name l'últim senzill que Guetta ha extret del seu àlbum més recent 7. En total és la sisena remescla oficial per Say My Name, que compta amb la veu de Bebe Rexha i J Balvin. Per cert, Tom Staar ja ha contribuit amb remescles als dos anteriors senzills de Guetta Drive i Don't Leave Me Alone.



Galantis i One Republic han compartit la segona remescla oficial del seu senzill Bone, qie és la que ha fet el DJ belga B Sights. Dona un toc dirty disco a la cançó molt encertat, i la veritat és que el resultat és molt bo però em quedo amb la original.



Mike Posner estrena una altra remescla per una altra de les pistes del seu àlbum més recent a Real Good Kid, que es va posar a la venda fa un parell de mesos. Es tracta del remix que Kid Froopy ha fet de How It's Supposed To Be. Musicalment, el resultat és brillant. Això sí, la lletra de la cançó la trobo tan hipòcrita que em costa digerir-la.



Per acabar tenim el Club Mix de l'última proposta de Lucas & Steve, qui ja ens tenen acostumats a tenir dos versions de cada senzill (una de més pop i una altra de més contundent). En les estrofes i la tornada mantenen la producció i el drop realment està molt bé, però la transició entre una cosa i l'altra trobo que és una mica forçada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada