29 de març 2019

Novetats dance setmana 13

Resultat d'imatges de the chainsmokers 2019 billboardJax Jones, The Chainsmokers, Sam Feldt i Nicky Romero han presentat avui noves propostes.


Jax Jones i Martin Solveig, signant amb el nom Europa, han estrenat la primera col·laboració dins d'aquest projecte, anomenada All Day and Night, que compta amb la veu de Madison Beer. És una cançó bastant plana, cosa que ja passava amb bona part de les produccions de Jones però no era un problema. All day and Night és una cançó d'aquelles que se situa en un punt



També té nova producció Sam Feldt, en aquesta ocasió acompanyat d'Yves V a la coproducció i de Rozes a la veu, que possiblement coneixereu per les seves col·laboracions amb Nicky Romero i The Chainsmokers. És una cançó molt suau, amb alguns aires country que m'ha agradat, tot i que tampoc diria que és una de les millors produccions de Feldt. Haurem d'estar atents al Club Mix de la cançó, ja que crec que amb una mica més de ganxo, One Day millorarà bastant.



També ha estrenat nova original Nicky Romero, que col·labora al nou senzill de DallasK, que s'anomena Sometimes. He de dir que, tot i que s'allunya força del que acostuma a fer Nicky Romero, m'ha agradat molt.



The Chainsmokers també han presentat una nova cançó, que no m'ha acabat de convéncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada