22 de març 2019

Remescles setmana 12

Resultat d'imatges de robin schulz billboard speechlessAquesta setmana, per fer-ho al revés, començarem comentant les noves remescles: noves remescles de Nicky Romero, MOTi, Zedd i Robin Schulz, entre altres.



Nicky Romero ha fet una "versió pop" de l'últim senzill de David Guetta, que compta amb la coproducció de Brooks i la veu de Loote. Bàsicament, substitueix totalment la producció original per una de nova, molt de l'estil de la línia pop de l'holandès, que ja hem pogut sentir en algunes originals seves com Me On You o Were would we Be. El resultat és bo, del mateix nivell que la original, diria jo. No és la faceta que més m'agrada de Romero, però ara com a mínim no sona a una versió reciclada de Like I Do. 



Robin Schulz ha remesclat Tequila de Dan and Shay, una cançó country relativament exitosa als Estats Units que va sortir fa més d'un any (pel què no acabo d'entendre per què en treuen una remescla oficial ara). He de dir que no coneixia l'original i no crec que l'escolti més d'una vegada, però el resultat general és bo. O com a mínim, ho és si decidim passar per alt la lletra tan... estereotip country.



No deixem de parlar d'aquest DJ alemany, tot i que ara en el rol oposat: MOTi ha compartit la remescla que ha fet de l'actual senzill de Schulz: Speechles. Sona bé, però trobo que no aporta res si comparem aquest remix amb la versió original, i perd la melodia del drop.



Katy Perry i Zedd han estrenat avui l'EP amb les quatre remescles oficials de la seva col·laboració 365. La primera d'elles és la que ha fet el propi Zedd, que la  trobo bastant desastrosa. La meva preferida és la de Jonas Aden, que trobo considerablement millor que la versió original pel que fa ala producció. Manté la vocal, accelerant-la però sense cap canvi més, i hi afegeix un drop molt potent que repren la melodia de la tornada, un recurs que sovint no m'acaba de convéncer. Però crec que aquí està fet amb molt bon gust. Les altres dos, a càrrec de KURO i Ellis, també estan prou bé.



Per acabar, tenim una nova remescla al Ra de Inna: la que he fet jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada