18 de març 2019

Novetats setmana 11 EDM


Un gran nombnre d'artistes han presentat noves originals aquesta setmana, entre els quals tenim Afrojack, Ferreck Dawn, Cedric Gervais i Armin Van Buuren.

La primera novetat que voldria comentar és Find My Way, el nou senzill de dos DeeJays catalans Gen Albi i Darias. Es tracta d'una proposta Progressive House molt sòlida, clarament inspirada en la música de Martin Garrix (i també en la portada). He de dir que les estrofes m'agraden molt més que el drop, però el resultat és clarament positiu.





Syn Cole ha estrenat un nou senzill anomenat Horizon 83. De la mateixa manera que el títol és molt semblant al del seu unic èxit Miami 82, la pista en si també ho és. Fins al punt que alguns dels sons semblen reciclats. No està malament, però venint de propostes tan brillants com Getaway o Who We Are, per no parlar de les seves remescles, m'espero més de Cole.


SG Lewis ha estrenat el seu nou senzill Throwaway, que compta amb la veu de Clairo i que és una pista molt suau  (res a veure amb la col·laboració amb AlunaGeorge, Hurting, que va ser com el vaig conéixer). Tot i que no és l'estil que més m'agrada, el resultat és bo i s'ha de reconéixer una cosa: en cançons suaus i midtempo és molt difícil aconseguir que els elements electrònics tinguin



Thomas Gold també ha estrenat nou senzill acompanyat de Kosling (un misteriós productor que està començant a ser reconegut però no ha desvelat la seva identitat) i Matthew Steeper. És una producció progessive house melòdica i enèrgica, molt en la línia del so habitual de Protocol Recordings. Precisament aquí és un li trobo el seu principal problema: sona una mica genèrica i no acabo de trobar-li res que la faci destacar.


Ferreck Dawn i Robosonic han aconseguit un èxit considerable tenint en compte que es tracta d'una pista Techno bastant minimalista amb la versió original  de In My Arms, la versió instrumental que va sortir l'any passat. Aquesta setmana n'han estrenat la versió vocal, en què també hi participa la cantant anglesa Nikki Ambers, i m'ha agradat molt. Però també s'ha de dir que la instrumental és tan subtil i minimalista que aquesta cançó podria fer servir una base totalment diferent i que no tingués res a veure amb la producció de Ferreck Dawn i Robosonic. De totes maneres, ja m'agrada veure una cançó pop sobre una base techno, que és una combinació que sempre m'ha agradat i que trobo que podria explotar-se més.



Afrojack presenta un nou senzill anomenat Sober, que compta amb al col·laboració de Rae Sremmund i Stanaj, enquè tornem a trobar la combinació de hip-hop i EDM a que ens té acostumats recentment. El resultat és bo.


Per acabar, Armin Van Buuren ha estrenat Turn It Up, que clarament és Blah Blah Blah 2. I amb un Blah Blah Blah ja n'hi havia de sobres. La millor part de la pista és el breu break de piano, que tampoc és especialment original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada