10 de març 2019

Novetats EDM setmana 10


Aquesta setmana hem rebut noves originals de Nicky Romero, Martin Garrix i David Guetta. 
Nicky Romero torna a col·laborar amb el duo israelita Deep Dark Jungle. Es tracta clarament d'una producció orientada a la temporada de festivals que és a punt de començar, per tant ja no és l'estil que més m'agradaria de trobar. Però a més, comparat amb altres propostes de Romero en aquesta línia, és bastant fluixa: el drop no té el ganxo d'altres produccions com PRTCL i la part melòdica de contrast entre els drops realment no m'agrada gens. 





Feia més d'un any que Martin Garrix no estrenava res amb el pseudònim AREA21, i la veritat és que Help no aporta res que no hàgim vist ja a Spaceships o Glad You Came. Només un intent de fer una lletra "profunda" que no encaixa amb aquest tipus de música en absolut.



David Guetta segueix amb el seu ritme de llançaments que porta últimament per mantenir la seva rellevància i ens presenta la tercera original en un mes. Novament una proposta únicament orientada a sonar als festivals però que tampoc no té gaire alicient comparat amb altres cançons de l'estil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada