24 de des. 2017

Top 50: Millors singles del 2017 (10/10)

I ja hem arribat a les cinc primeres posicions. La millor cançó de l'any segons el meu criteri és...



1. Avicii i Sandro Cavazza - Without You [Avici 01 EP]


Des que Avicii va avançar Without You al Ultra Music Festival de Miami la primavera del 2016, immediatament aquesta col·laboració amb Sandro Cavazza va esdevenir, entre tots els avançaments que havia donat de nova música, LA preferida dels fans (Encara que jo preferia Our Love i You Should Let Me Love You); pel que cap altra de les pistes del EP Avici 01 no podia ser una millor carta de presentació pel retorn d'Avicii al món de la música. 

Una introducció amb una melodia de guitarra èpica, una lletra melancòlica i un drop eufòric són els principals ingredients de la que considero la millor cançó de l'any sense dubtar-ho un segon. Encara que jo sí que tinc una queixa: és comprensible que no pugui enviar a les ràdios la versió original presentada al UMF amb uns 5/6 minuts de duració, però això no treu que l'hagués pogut compartir en bona qualitat.


2. Lady Gaga - The Cure
Lady Gaga in a blue dress with her bare left leg on a turquoise sofa as silky curtains billows behind her. The image is positioned inside a small square with the artist's name and the song name written on either ways.

Lady Gaga va llançar aquesta cançó per sorpresa immediatament després d'estrenar-la en directe durant la seva actuació al festival de Coachella, el passat més d'Abril. Tot i que al principi no em tenia del tot convençut ja que considerava que és una cançó més simple del que acostumen a ser les de Lady Gaga, em va anar convencent fins al punt que aquests vuit mesos no he parat d'escoltar-la amb molta freqüència i encara em segueix sonant ben fresca.

Per a The Cure, Lady Gaga no va treballar amb l'equip de Joanne (Mark Ronson, Bloodpop, etc), sinó que va tornar a treballar amb DJ White Shadow.

3. Kygo feat. Selena Gomez - It Ain't Me [Stargazing EP / Kids In Love deluxe]

A principis d'any, Kygo publicava aquesta col·laboració amb Selena Gomez que no només va ser el seu primer top 10 als Estats Units i la cançó més exitosa de la seva carrera, sinó que també la millor sota el meu punt de vista. Ha acabat sent el primer avançament tant de l'EP Stargazing com de l'àlbum Kids In Love, encara que aleshores no ho sabessim.


4. Halsey - Now Or Never [Hopeless Fountain Kingdom]

La primera cançó que Halsey va avançar del seu segon àlbum Hopeless Fountain Kingdom em va sorprendre molt positivament des de la primera escolta. Això sí, també s'ha de dir que en gran part això va passar per la producció més que per l'apartat vocal o la lletra, que corria a càrrec de Benny Blanco i Cashmere Cat.
Now Or Never va rebre critiques per assemblar-se al senzill de Rihanna del 2016 Needed Me, i malgrat que sí que és cert que si es vol, se li pot trobar certa similitud, no trobo que sigui res exagerat.


5. Zara Larsson - I Would Like [So Good]
I Would Like (Official Single Cover) by Zara Larsson.png
Inicialment aquesta cançó va ser simplement un avançament que Zara Larsson ens donava del seu disc per compensar el retard, sense més pretensions. Però el gran èxit que va obtenir, sobretot al Regne Unit, va fer que unes setmanes més tard l'equip de la cantant sueca decidís publicar-lo com a senzill oficial. Després d'això, I Would Like va assolir el número 2 de la llista de senzills britànica el passat 30 de Desembre. Realment és una gran cançó, que porta al pop alguns sons Deep House i que agafa com a préstec la tornada de la cançó Dat Sexy Body de la cantant jamaicana Sasha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada