11 de des. 2017

Top 5: Remixes de l'any


Si aquest 2017 no ha estat un any especialment brillant en la majoria d'aspectes, trobo que si que ha estat un molt bon any pel que fa a remescles. Per això ha estat difícil escollir-ne només

Resultat d'imatges de nicky romero billboard
5. The Chainsmokers - Young - Nicky Romero remix

Nicky Romero té un historial de remescles immaculat, i la que va fer a aquesta cançó dels The Chainsmokers no n'anava a ser una excepció, amb un resultat que per mi sobrepassa sobradament la original.
Resultat d'imatges de martin jensen

4. Katy Perry, Migos - Bon Appetit - Martin Jensen remix

El meu principal inconvenient amb Bon Appetit és que semblava que com si Katy Perry (o el seu equip, més ben dit) volgués haver reciclat la base de Chained To The Rhythm esperant que no ens n'adonessim. Precisament això queda totalment solucionat amb la remescla que ha fet Martin Jensen del segon senzill de Witness, on aposta per sons electrònics amb pinzellades de tropical house però bastant subtils. No dubto ni un segon en dir-vos que és millor que la versió original.

3. Avicii, Sandro Cavazza -  Without You - Otto Knows remix
Resultat d'imatges de otto knows
Tots ens pensàvem -o com a mínim jo- que Without You d'Avicii ja era absolutament perfecta i que qualsevol canvi que se l'hi pogués fer una remescla seria empitjorar-la, però Otto Knows ens va demostrar que no, transformant aquesta col·laboració amb Sandro Cavazza en una producció electro house molt potent i deixant-la llesta per sonar a tots els festivals.
En aquest cas no us puc dir que pensi que és millor que la original, sinó que estan al mateix nivell.


2. Lady Gaga - Million Reasons - Andrelli remix

Poc ens pensàvem que aquesta exitosa balada de Joanne es podria transformar en una potent producció EDM amb reminiscències de la música de la Índia amb tan bon gust com ho va fer aquest DJ suec. Durant la seva actuació a Coachella, Lady Gaga no va cantar la versió original inclosa a Joanne, sinó aquesta versió.
Tampoc us sabria dir si m'agrada més aquesta versió o la original, ja que són massa diferents.



1. Rihanna - Sex With Me - Addal remix

Encara que literalment Rihanna no ha mogut un dit per promocionat ANTI aquest 2017, el seu equip de manera totalment "casual i desinteressada" ha anat llançant EPs de remescles per diverses cançons del disc, una de les quals és Sex With Me. Addal va transformar-la en una exquisida proposta Deep House molt suau.
Malgrat que m'agrada molt l'atmosfera Hip-Hop despreocupada de la original que trobem al vuitè disc de Rihanna, he de dir que em quedo amb el remix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada