9 de des. 2017

Perfect aconsegueix el número 1 al Regne Unit

Ed Sheeran aconsegueix aquesta setmana el quart número 1 de la seva carrera i el segon des de Divide a la llista del seu país amb Perfect. No es té en consideració a Beyonce a la llista, ja que la versió original ha contribuït això més que la versió duet (Cosa que trobo totalment justa). 
Les altres tres cançons d'aquest cantautor que havien arribat al número 1 són Sing, Thinking Out Loud i Shape Of You (Comptant només les que ha interpretat ell).
A la posició número 2 entra Dímelo, la cançó dels guanyadors del X Factor d'aquest any Rak Su.
Trobem a Rita Ora al número 3 i Camila Cabello al número 4, la qual cosa vol dir que per primera vegada Anywhere es troba per sobre de Havana i si no hi haguessin hagut novetats destavades, hauria estat número 1. Més sort tindrà Rita Ora en un altra ocasió.
Tanca el top 5 All I Want For Christmas Is You de Mariah Carey, pujant des del número 22. La posició més alta a la qual ha arribat aquest clàssic d'aquesta època de l'any es el número 2, pel que no sembla impossible que arribi al número 1.




Per últim parlem de les diverses entrades d'aquestes setmanes:

Him & I de G-EAZY i Halsey ho fa al número 49. Breathe, el nou Single de Jax Jones, al 57. So Far Away de Martin Garrix i David Guetta, per últim, entra al 88.
Esperem que en les properes setmanes aquestes cançons pujin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada