20 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 ( part 6/10)

Havent passat ja la meitat de cançons de la meva sel·lecció, avui toca repassar les posicions entre la 21 i la 25.
Part 5 (a cada part hi haurà un enllaç que et portarà a l'anterior).

Resultat d'imatges de genius lust the weeknd
21. Lana Del Rey i The Weeknd - Lust For Life [Lust For Life]

Lana del Rey i The Weeknd ja havien col·laborat en dos cançons per discos del canadenc, però encara no ho havien fet per cap cançó d'un disc de Lana del Rey. Bé, de fet, ningú mai havia col·laborat en una cançó per un disc de la intèrpret de Born To Die fins la publicació d'aquest senzill la passada primavera. És una cançó downtempo amb una producció que crea una atmòsfera de misteri i on veiem a tots dos fer una cosa nova sense desmarcar-se excessivament dels seus estils.


Resultat d'imatges de genius sheeran perfect
22. Ed Sheeran - Perfect [Divide]

Perfect ha estat el quart senzill de Divide, amb el qual Ed Sheeran ha tornat a la primera posició de les llistes d'èxits de tot el món, entre les quals la del Regne Unit i el Hot 100. Aquesta balada té tres versions: la original, el duet amb Beyoncé i la simfònica on també hi participa Andrea Bocelli.





Resultat d'imatges de genius a different way
23. DJ Snake feat. Lauv - A Different Way

L'any passat DJ Snake ja ens havia demostrat que era capaç de fer una gran cançó orientada al pop amb la seva col·laboració amb Justin Bieber Let Me Love You, i aquesta tardor ho ha tornat a fer amb A Different Way, un senzill on col·labora amb el cantautor nord-americà Lauv. Sí que és cert que es pot criticar que el resultat és força semblant a la ja esmentada col·laboració amb Bieber, però sota el meu punt de vista A Different Way és una millor cançó.



Resultat d'imatges de wicked genius mansionz
24. Mansionz feat. G-Eazy - Wicked [Mansionz]

El millor dels senzills que Mike Posner i Blackbear han extret del seu àlbum debut com a Mansionz és aquesta cançons: Wicked, on també hi participa el raper G-Eazy. Es tracta d'una cançó R&B molt més melòdica i menys experimental del que és la tònica general del disc.



Zara Larsson - So Good.png25. Zara Larsson - Only You [So Good]


Zara Larsson ha tancat la promoció del seu disc So Good amb aquesta cançó, Only You, de la qual n'ha enregistrat una nova versio amb la cantant alemanya Nena, encara que jo he de dir que em quedo amb la versió original que té una producció més pop.
L'únic mercat on va arribar a una posició remarcable és al seu propi país, Suècia on va situar-se al número 3.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada