5 de des. 2017

Camila Cabello anuncia el seu àlbum


Camila Cabello ha anunciat aquesta tarda oficialment el llançament del seu primer àlbum en solitari, que s'anomenarà simplement "Camila".


El primer disc en solitari d'aquesta ex-membre de Fifth Harmony arribarà a les estanteries de les botigues el proper 12 de Gener, que és una data una mica extranya (però justament per això ho tindrà molt fàcil per aconseguir el número 1).
Es podrà reservar a partir d'aquest dijous, i el mateix dia estrenarà dos noves pistes: Never Be The Same i Real Friend. Pel que fa als quatre senzills que ha llançat aquest 2017 no ha dit res, però crec que és més que una evidència que la versió original de Havana sí que s'inclourà, pel que fa a la versió en castellà de Havana, Crying In The Club, I Have Question i OMG no s'ha confirmat ni una cosa ni l'altra. Tampoc se sap si la aquesta cantant nascuda a Cuba haurà enregistrat més música en castellà per al disc.

Jo personalment tinc moltes ganes d'escoltar el disc, ja que podria estar molt bé (Tampoc és que tingui la certesa que n'estarà), però el que sí que està clar és que molt malament ho hauria de fer per no convertir-se en LA artista revelació d'aquesta temporada 2016-2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada