18 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part 4/10)

Quarta part de la llista, on reparrem les millors cançons de l'any.

Part 3 (A cadascuna hi haurà un enllaç per anar a l'anterior)



31. Halsey - Bad At Love [Hopeless Fountain Kingdom]
Resultat d'imatges de bad at love genius


Halsey va escollir aquesta cançó com el segon senzill oficial del seu àlbum Hopeless Fountain Kingdom, i malgrat ser una cançó que musicalment és bastant plana (la qual cosa no vol dir automàticament que sigui dolenta), trobo que la lletra és molt encertada, explicant ràpidament diverses relacions que Halsey va tenir o podia haver tingut, però que van acabar aviat per diversos motius. Realment això és el més interessant d'aquest disc sota el meu punt de vista: cada cançó ens explica una història.
Comercialment, ha estat el seu èxit més gran en solitari als Estats Units, ja que ha estat el seu primer top 10 en aquest mercat.




32. Drake - Passionfruit

Resultat d'imatges de passionfruit drake single coverDe les diverses cançons que Drake va llançar dins el projecte More Life, la més exitosa va ser aquest Passionfruit, que va arribar-se a situar al número 3 al Regne Unit, al 2 a Canadà i al 8 als Estats Units. Malgrat això no va ni apropar-se a l'impacte que van aconseguir els senzills del seu anterior disc Views, entre els que hi ha One Dance i Hotline Bling.
Amb molt bon resultat, Drake ens mostra de nou la seva vessant menys Hip-Hop, combinant sons tropicals i R&B. Un registre que fa que se'l critiqui com a massa comercial, encara que per mi és el millor dels que va combinant.


Havana (featuring Young Thug) (Official Single Cover) by Camila Cabello.png
33. Camila Cabello - Havana [Camila, surt el 12/4]

El primer èxit de Camila Cabello en solitari ha estat aquesta cançó inspirada en la música llatinoamericana. Hi ha dos versions de Havana, una en castellà amb Daddy Yankee i la original en anglès amb el raper Young Thug, i tant en un cas com en l'altre la col·laboració sembla que hi sigui més aviat per plenar. Un dels punts dèbils de la cançó és que és molt repetitiva i que té molt poc contingut realment (Una estrofa -no compto el rap- i una tornada que es va repetint), però una instrumentació feta amb molt bon gust ho compensa.
Comercialment, com ja he dit, ha estat tot un èxit arribant al número 2 dels Estats Units (i sent la 96ena cançó més exitosa del any segons Billboard tot i haver sortit al Setembre) i de la llista Alemanya, i al número 1 tant al Regne Unit com en la llista mundial de Mediatraffic.


Avicii Lonely Together single cover.jpg
34. Avicii feat. Rita Ora - Lonely Together [Avici 01 EP]

Malgrat ser la cançó que menys m'agrada dins de l'EP que Avicii va publicar a l'Agost, Lonely Together em segueix semblant una de les propostes dance més interessants de l'any. Aquesta col·laboració amb Rita Ora, segon single del disc, va convertir-se en un èxit instantani al Regne Unit, arribant a passar diverses setmanes dins el top 5 i encapçalant la llista dance. Malgrat no obtenir els mateixos resultats a nivell global tampoc es pot dir que hagi passat desapercebuda en cap cas.



Resultat d'imatges de i believe i'm fine genius

35. Robin Schulz & HUGEL - I Believe I'm Fine [Uncovered]

Aquest va ser el tercer senzill que Robin Schulz llançava del seu darrer disc Uncovered, i l'últim que avançar abans del seu llançament. A I Believe I'm Fine, Robin Schulz aposta per un so una mica més contundent del que ens té acostumats, i el resultat és increïblement bo.
A les llistes d'èxits ha estat bastant irrellevant, malgrat ser un èxit moderat a Alemanya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada