26 de des. 2017

Protagonistes del mes: Desembre 2017

I aquests són els set artistes dels què més hem parlat aquest mes de Desembre. Recordeu que per cap d'any tindreu la llista amb els artistes dels quals més hem parlat aquest any, utilitzant com a criteri els reculls setmanals:

7. Katy Perry
Total de mesos: 10 Mesos consecutius: -

La cantant californiana ha despedit l'any presentant el quart videoclip per una cançó de Witness, que és el de Hey Hey Hey.

6.  Martin Garrix
Total de mesos: 4 Mesos consecutius: -

Martin Garrix ha presentat dos noves propostes aquest mes: una amb el seu nom habitual i en col·laboració amb David Guetta: So Far Away, i l'altra dins el seu projecte alternatiu Area 21: Glad You Came.

5. Lady Gaga
Total de mesos: 18 Mesos consecutius: -


Aquest mes, Lady Gaga ha finalitzat tots els concerts restants de la seva gira Joanne World Tour a Amèrica del Nord, i ara només queden els que oferirà a Europa a partir del mes que ve. Però no és per això que ha estat una de les protagonistes del mes, sinó per l'anunci de la seva residència a Las Vegas a partir del Desembre del 2018. Encara no se'n coneixen tots els detalls, però és una cocamisa que ha despertat opinions molt diverses entre els monsters.


4. Camila Cabello
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: 2

Encara que el número 1 dels Estats Units se l'hi segueix resistint, Havan segueix tenint molt bon rendiment a les llistes d'arreu del món. Però aquest mes, Camila Cabello ha anunciat el títol, portada, tracklist i data del seu primer disc en solitari: es dirà Camila i arribarà el proper 12 de Gener. Acompanyant l'anunci van arribar dos noves cançons:Real Friends i el segon senzill oficial del disc Never Be The Same.

3. Halsey
Total de mesos: 4 Mesos consecutius: -

Aquest mes, Bad At Love s'ha convertit en el primer top 10 de Halsey a Billboard com a artista principal, mentres que ha seguit pujant arreu del món (encara que no amb tanta sort, de moment). També ha estrenat senzill i vídeo al costat del raper G-Eazy: Him & I, una de les cançons que formen part de The Beautiful & Damned.
Per últim destacar la seva actuació en alguns dels festivals Jingle Bell que han tingut lloc aquest mes de Desembre.


2. Ed Sheeran
Total de mesos: 5 Mesos consecutius: 2

Aquest mes, Ed Sheeran ha tornat al número 1 de les principals llistes del món (UK, Billboard, Mediatraffic) amb el seu nou senzill Perfect, en part gràcies a les dos noves versions que n'ha estrenat aquest mes: la versió duet en col·laboració amb Beyoncé i la versió sinfònica amb Andrea Bocelli. A això se l'hi ha de sumar que ha col·laborat al nou disc d'Eminem Revival a la cançó River, confirmada com a nou senzill del disc i que ha debutat al número 2 a la llista Britànica (en la qual ell també es número 1) abans que sortís en format individual.
Per últim destacar el seu protagonisme a les llistes d'èxits de final d'any que s'han anat desvelant fins ara: tant Shape Of You com ell són la cançó i artista més exitosos a les llistes de Billboard com la cançó i l'artista més escoltats a Spotify de l'any.

1. G-Eazy
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de g eazy billboard

G-Eazy ha llançat aquest mes de Desembre el seu nou àlbum The Beautiful and Damned que ha estat promocionant simultàniament amb dos senzills: per una banda No Limit, estrenat al Setembre del qual aquest mes n'ha arribat una nova versió amb la participació de més rapers i el videoclip i que s'ha convertit en el segon top 10 de la carrera del raper. Per altra banda tenim Him & I, la seva col·laboració amb Halsey estrenada aquest mateix mes de la qual també n'ha presentat el seu videooclip i n'han fet diverses actuacions promocionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada