19 de des. 2017

Lady Gaga confirma residència a Las Vegas + altres notícies

Amb l'espectacle d'ahir a Los Angeles, Lady Gaga va finalitzar tots els concerts programats als Estats Units dins de la seva actual gira de presentació del seu cinquè disc en solitari Joanne, la qual cosa vol dir que el proper concert que ofereixi l'autora i interpret de Million Reasons serà el primer dels dos que farà a Barcelona el proper 14 de Gener! Però Lady Gaga tornarà a fer concerts ben aviat al seu país, concretament a la ciutat de Las Vegas, on ha anunciat que farà una residència al Park Theater.
 Encara no se'n coneixen tots els detalls però si els rumors sorgits sobre la residència en els últims dies (Que jo no hagués pensat mai en la vida que serien certs) són certs, Lady Gaga farà un total de 50 concerts pels quals, si tot va bé, es podran arribar a recaudar 2 milions de dòlars per nit.
Personalment no entraré a opinar sobre els moviments que Lady Gaga consideri més oportuns, però sí que us deixo aquestes imatges que s'han publicat amb l'anunci per si us provoquen el mateix "mal rotllo" que a mi.


Tornem a parlar del concert del diumenge a Los Angeles, ja que per primera vegada en la gira Mark Ronson va acompanyar sobre l'escenari per interpretar la cançó que dona anom al seu més recent disc.

Per últim, informar-vos que aquest divendres es llançarà com a senzill i s'enviarà a les ràdios només a Itàlia la cançó Joanne. No crec que tingui cap més aspiració que promocionar i crear una mica més d'expectativa pel concert que Lady Gaga farà a Milà, única ciutat italiana que visita com a part del Joanne World Tour i segon d'Europa (A continuació de Barcelona). font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada