26 de des. 2017

Rumor: El proper senzill de 24K Magic serà un remix de Finesse amb Cardi B

Fa uns dies, un redactor de Billboard va dir que Bruno Mars estrenaria nova música el proper 4 de Gener, i ara es rumoreja que podria ser una nova versió de Finesse en col·laboració amb la substituta de Nicki Minaj raper Cardi B, qui no ha abandonat les primeres posicions de le llistes Hip-Hop des que va debutar amb el seu número 1 Bodak Yellow.
Finesse és una de les cançons incloses al disc 24K Magic, llançat la tardor del 2016 i del què Bruno Mars ja n'ha extret com a senzills la que dóna nom al disc, That's What I Like i Versace On The Floor (així com Chunky a Oceania).
Per un costat, trobo raonable que Bruno Mars llanci una nova versió com a single, sent que ja ho ha fet amb Versace On The Floor.; però per l'altra banda veient que el resultat no va ser tampoc res espectacular (#59 UK, #33 Billboard, #46 França, #43 Canadà) em sorpren que repeteixi. Bé, per començar em sorpren que llanci un altre single, ja que sembla que últimament a la mínima que un single no és un èxit, no n'hi ha cap més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada