3 de des. 2017

Protagonistes del mes: Novembre 2017





Resultat d'imatges de rita ora billboard anywhere7. Rita Ora
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Rita Ora va ser la presentadora de la gala dels European Music Awards d'aquest any, que va tenir lloc a Londres. A més, va actuar-hi presentant els seus dos senzills d'aquest 2017: Your Song i Anywhere, fent que el segon arribés a la segona posició de la llista del Regne Unit, on s'hi ha mantingut tres setmanes ja.


6. Sam Feldt
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Resultat d'imatges de sam feldt billboardNomés unes setmanes després de publicar el seu -decepcionant per mi- primer àlbum d'estudi Sunrise, Sam Feldt va publicar-ne la segona part Sunset, que inclou 12 pistes més i amb molt més encert sota el meu punt de vista. Actualment, aquest DJ holandès es troba promocionant el disc amb una gira pels Estats Units que combina el DJ-set habitual amb instruments en directe.


5. Bruno Mars
Total de mesos: Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de bruno mars apollo billboard
Aquest mes, quan es complia un any de la sortida al mercat del disc 24K Magic, Bruno Mars ha anunciat noves dates de la seva gira, entre les quals n'hi ha una a l'estadi olímpic LLuís Companys de Barcelona. A més, ha estrenat un especial televisiu que va ser filmat al llegendari Teatre Apollo de Nova York. Per últim, el hawaiià va ser l'artista més premiat als AMAs i un dels més nominats als Grammys.

4.Ed Sheeran
Total de mesos: Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de ed sheeran perfect billboard
Aquest mes s'ha estrenat el videoclip de Perfect, el quart senzill que Ed Sheeran llança des del seu disc Divide, del qual n'ha fet una segona versió com un duet amb Beyoncé. Malgrat això, ha anunciat que el següent senzill serà Happier, i que servirà per tancar la promoció del disc definitivament. Ed Sheeran ha estat premiat tants als EMAs com als premis Los 40 Principales, on va ser reconegut com l'artista internacional de l'any. També ha obtingut dos nominacions als Grammys.

3. Kygo
Resultat d'imatges de kygo kids in love billboardTotal de mesos: Mesos consecutius: -

A principis de mes, Kygo va publicar el seu segon àlbum d'estudi Kids In Love, que tot i que no sembla que arribi a tenir la repercussió comercial del seu debut Cloud Nine novament és un disc excel·lent. Aquest músic noruec va ser a la gala dels premis de los 40 principales per presentar en directe Stargazing acompanyat del seu vocalista Justin Jesso, i recollir el premi al millor videoclip internacional per It Ain't Me.


2. Camila Cabello
Total de mesos: Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de camila cabello billboard

Possiblement la cançó que més hagi sonat aquest mes sigui Havana de Camila Cabello, sigui ja en la seva versió en anglès amb Young Thug que ja coneixíem com en la versió en castellà amb Daddy Yankee, llançada aquest mateix mes. Havana és el senzill de presentació del disc de debut d'aquesta ex-membre de Fifth Harmony, la data del qual encara no està decidida tot i que ja està finalitzat.

Camila Cabello ha estat promocionant la cançó a les gales dels European Music Awards de MTV, premis 40 Principales i Women in Music de Billboard; i això s'ha notat a les llistes d'èxits: actualment es troba al número 2 als Estats Units, al número 1 de la llista britànica i també al de la llista mundial de Mediatraffic.

1. Taylor Swift
Total de mesos: 10 Mesos consecutius: 3

Resultat d'imatges de reputation billboardNo hi ha cap dubte que la artista de la què més s'ha parlat durant aquest mes és Taylor Swift, ja que la estrella americana ha llançat el seu esperat sisè àlbum Reputation, del que n'havia avançat quatre cançons: Look What You Made Me Do, Ready For It, Gorgeous i Call It What You Want.

La primera setmana de vendes va tenir unes xifres espectaculars, venent 1,2 milions de còpies i 1,6 a nivell mundial, convertint-se en el segon disc que més ha venut durant la primera setmana tant aquest any (Darrera d'Ed Sheeran) com el de la seva carrera (darrera de 1989); i el cinquè aquesta dècada.
També ha anunciat les primeres dates de la gira de presentació del disc, on Taylor Swift únicament actuarà en estadis. De moment hi ha dates confirmades al Regne Unit, Irlanda, Canadà i els Estats Units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada