16 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part 2/10)

Seguim repassant les millors cançons del 2017, ampliant la llista amb 5 cançons més:

PART 1

Fifth Harmony - Fifth Harmony (Official Album Cover).png

45. Fifth Harmony - Angel [Fifth Harmony]

El passat mes d'Agost les Fifth Harmony van llançar el seu tercer àlbum, que portava el nom de la formació i que va ser el primer que van publicar sense Camila Cabello. Dels diversos senzills que en van anar llançant, el millor sota el meu punt de vista va ser Angel, una cançó trap amb molts elements electrònics, produida per Skrillex i Poo Bear.
Comercialment va pasasr totalment desapercebuda, fins al punt que no va arribar ni a entrar al Hot 100 de Billboard.



Malibu (Official Single Cover) by Miley Cyrus.png44.Miley Cyrus - Malibu [Younger Now]

Miley Cyrus presentava el canvi de registre que portava amb el seu noU disc Younger Now amb aquest primer senzill: Malibu, una cançó senzilla però efectiva, sense cap producció espectacular. Personalment mai he estat un gran seguidor d'aquesta ex-noia Disney i per tant no conec la seva discografia amb massa detall, però ràpidament Malibu es va convertir en la meva cançó seva preferida d'entre les que conec. 


Shawn Mendes - Theres Nothing Holdin Me Back (Official Single Cover).jpeg43. Shawn Mendes - There's Nothing Holding Me Back

Del no res, Shawn Mendes va treure aquesta cançó la passada primavera, i ràpidament es va convertir en el senzil d'aquest cantant canadenc que més em va agradar, per no dir la primera cançó que realment em provocava interès de la seva discografia.
Comercialment va ser tot un èxit, passant diverses setmanes entre les deu primeres posicions de les llistes d'un bon grapat de països com el Regne Unit, els Estats Units, Alemanya o Canadà.



Hailee Steinfeld and Alesso Let Me Go.png
42. Hailee Steinfeld, Alesso, Florida Georgia Line - Let Me Go

De la mateixa manera que l'any passat Hailee Steinfeld va col·laborar amb Zedd per portar-nos un èxit que fusionava pop i EDM, aquest any ha repetit la recepta amb Alesso i amb un resultat molt millor sota el meu punt de vista. En aquesta cançó també hi participen el duo Florida Georgia Line (que habitualment fan música country) i el músic novaiorquès Andrew Watt.



41. Katy Perry i Nicki Minaj - Swish Swish [Witness]
Katy Perry with blonde short hair. She covers her eyes with her hands; an eyeball is visible inside her mouth as her lips are slightly parted.
Quan es va confirmar el rumor que Nicki Minaj participaria al nou disc de Katy Perry em vaig emocionar, encara que trobo que el resultat, que va ser Swish Swish va ser una mica decepcionant. Es tracta d'una cançó Deep House enfocada de manera que la producció, que no és res de l'altre món, sigui igual de protagonista de la part vocal, que no és res de l'altre món. Sota el meu punt de vista el que salva la cançó és la part de la rapera nascuda a Trinidad, que no només és el punt més àlgid de la cançó sinó que de tot Witness.
Comercialment, Swish Swish va ser un èxit molt moderat, esclar que al costat de Bon Appetit sembla un hit mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada