22 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part 8/10)


Ens quedem a les portes de repassar les 10 millors cançons de l'any, amb les que van  de la 15 a la 11.

Part 7 (Cada part té l'enllaç que porta a l'anterior)

11. Logan Henderson - Sleepwalker
Resultat d'imatges de sleepwalker logan

Logan Henderson debutava a principis d'any en solitari amb aquesta cançó, que tot i que va tenir una repercussió molt limitada (No ha aconseguit ni arribar al milió de reproduccions a Spotify) a mi em va deixar sorprés de manera molt positiva. No només perquè a diferència dels seus companys de Big Time Rush James i Kendall ens portava música de qualitat, sinó perquè es tractava d'una cançó excel·lent per ser un debut.



Resultat d'imatges de are you sure ty dolla12. Kriss Kross Amsterdam, Ty Dolla Sign, Connor Maynard - Are You Sure

A finals de Desembre de l'any de l'any passat vam rebre aquesta col·laboració a tres bandes entre el trio de productors i DeeJays Kris Kros Amsterdam, el cantant anglès Conor Maynard i el raper californià Ty Dolla Sign. Es tracta d'una cançó que repren els sons tropical house però enfocant-los de manera molt contundent i ballable, d'una manera que recorda una mica al Sorry de Justin Bieber (però està clar que la de Kris Kross Amsterdam és molt millor). Malhauradament, Are You Sure va tenir una repercussió practicament nul·la, la qual cosa no fa que deixi de ser una grandíssima cançó.
Are You Sure agafa la tornada de la cançó del 1985 Who Do You Love de Bernard Wright.


Ora posing in a white T-shirt and blue shorts.

13. Rita Ora- Anywhere

A principis d'aquest any havia perdut totalment l'interès en la música de Rita Ora, a causa de la cancel·lació del seu segon disc i de la decreixent qualitat dels senzills que n'havia anat llançant. Amb la seva cançó de retorn Love Song, ja em va convencer; però Anywhere em va agradar molt més, fins al punt que considero aquesta cançó que fusiona pop i Deep House i que està produida per Alesso com una de les millors de l'any.

Fake Magic by Peking Duk and AlunaGeorge.jpg

14. Peking Duke i AlunaGeorge - Fake Magic

Una mica del no res, el duo de productors i DeeJays australians Peking Duk van publicar aquest senzill en col·laboració amb AlunaGeorge. Es tracta d'una cançó R&B/Funk que combina sons orgànics amb altres d'electrònics, d'una manera que Aluna Francis i George Reid encara no havien fet en cap de les cançons dels seus discos. Comercialment, suposo que no cal ni que digui que va passar totalment desapercebuda: només va entrar a la llista Australia arribant al número 34.



Halsey - Strangers.png
15. Halsey i Lauren Jauregui - Strangers [Hopeless Fountain Kingdom]

El duet amb la membre de Fifth Harmony Lauren Jauregui és, sens dubte, una de les millors cançons que podem trobar dins el Hopeless Fountain Kingdom de Halsey. Musicalment no es desmarca massa generalment de la resta de cançons del disc, i com també passa en la majoria de pistes del segon àlbum de Halsey ens explica una història. Halsey i Lauren Jauregui han interpretat aquesta cançó juntes en diverses ocasions, com al programa de televisió americà The Today Show, el festival Jingle Ball i diverses dates de la gira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada