2 de des. 2017

Teoria/Rumor: Him & I era originalment amb Lana del Rey

Resultat d'imatges de lana del rey g-eazyCom possiblement ja sabreu si hi esteu interessats, G-Eazy i Halsey acaben d'estrenar la seva col·laboració Him & I. Actualment el raper està sortint amb la autora de Now Or Never, però no fa gaire ell es trobava amb una relació amb una altra artista coneguda de sobres per tots els lectors de 100% Música: Lana del Rey.
Podria ser que hagués enregistrat aquesta cançó primer amb Lana del Rey i hi haguessin rastres de la seva veu en la versió definitiva.
Abans que algu pensi que això és una cosa massa recarregada com per ser certa, recordo ràpidament el que va passar amb This Is What You Came For de Calvin Harris. Taylor Swift va co-composar la cançó i la va enregistrar mentres eren parella, però un cop ho van deixar Calvin Harris va proposar a Rihanna que hi posés la seva veu, que és la versió que vam conéixer. Però, segons han confirmat els propis artistes, a la versió final encara hi ha algunes segones veus de la primera versió.



Deixem ara a Calvin Harris, Rihanna i Taylor Swift i posem-nos a parlar del que toca avui, que és de Lana del Rey, G-Eazy i Halsey. Des d'abans de la estrena de la cançó ja hi havien hagut rumors que asseguraven que el raper va demanar a la intèrpret de Lust For Life que prestés la seva veu a Him & I, cosa que aleshores no teniem cap raó ni per creure ni per no creure. Però al sentir la cançó, en alguns punts podem sentir unes notes força agudes que per mi no semblen que  siguin de la veu de Halsey, i que perfectament podrien ser de Lana el Rey. (Aprox, 1:30). Que en penseu vosaltres?



Per embolicar més les coses alguns fans de Lana del Rey sempre han acusat a Halsey de copiar la manera de fer de la seva ídola. Malgrat que jo el que sí que penso és que el reconeixement de Lana del Rey ha obert les portes a una generació d'artistes autodenominats "alternatius" entre els quals hi ha Halsey, això és totalment fals. En una de les cançons de Lust For Life, concretament a In My Feelings, Lana del Rey parla sobre la seva relació amb el raper (no de manera gaire positiva). Ella no l'ha assenyalat directament, però és una cosa practicament assegurada, quan a la festa de llançament del disc -poques setmanes després de la seva ruptura- se l'hi va preguntar sobre qui parlava i ella va dir que no diria noms, mentres feia una G amb les mans (El nom real del raper és Gerald Gillum).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada