23 de des. 2017

Top 50: els millors singles del 2017 (part9/10)


Entrem ja en les deu millors cançons publicades com a senzill al llarg de l'any, amb singles de Logan Henderson, Katy Perry, Lana del Rey, Bruno Mars i AlunaGeorge.

PART 8 (cada part té un enllaç que porta a l'anterior)



6. Logan Henderson - Bite My Tongue

De tots els debuts d'aquest 2017 cap ha estat tan destacat sota el meu punt de vista com el de Logan Henderson, ex-membre de Big Time Rush i un dels protagonistes de la sèrie del mateix nom de la qual aquest va derivar. De les diverses cançons que Henderson ha anat desvelant, la meva preferida és Bite My Tongue, estrenada al mes de Setembre, que apostava per un so més ballable però un tema més obscur que el del seu senzill de debut en solitari Sleepwalker, que ja us heu trobat en aquest rànquing.




VersaceOnTheFloorBrunoMarsvsDavidGuetta.jpg

7. Bruno Mars vs David Guetta - Versace On The Floor [24K Magic (la original)]

Bruno Mars no podia tancar la promoció del seu tercer disc 24K Magic sense llançar com a senzill Versace On The Floor, però no va enviar a les ràdios la versió que tots ja coneixíem del disc, sinó una remescla feta per David Guetta, molt coherent amb el so de l'àlbum però una mica més animada. Tot i ser una cançó genial, no ha acabat de funcionar bé, malgrat que els dos altres senzills del disc 24K Magic i That's What I Like fossin números 1 internacionals.



Lana Del Rey - Love.png
8. Lana del Rey - Love [Lust For Life]

Quan Lana del Rey va estrenar aquesta cançó, ja ens va deixar clar que el seu nou disc portaria una atmòsfera més positiva del que ens té acostumats. Per una vegada Lana del Rey no ens parlava de temes transcendentals, sinó que simplement parlava de com de bé et sents si ets jove i estàs enamorat (La qual cosa no vol dir que tingués una lletra descuidada) i s'adreçava als seus fans, generalment joves.


9. AlunaGeorge - Last Kiss
Resultat d'imatges de alunageorge last kiss
Aquest estiu, Aluna Francis va fer de telonera de la gira mundial de Coldplay, i per això ella i el seu company George Reid van prepara dos cançons per tenir nou material que presentar, però deixant clar des del primer moment que no eren els primers senzills d'un nou disc. Una d'aquesta era Last Kiss, una cançó  que combinava influències dancehall jamaicanes amb una atmòsfera melancòlica, creant un so força únic, que inicialment no em va acabar de convéncer, però que amb el temps s'ha acabat convertint en una de les meves cançons preferides del 2017.


A silhouette of a woman holding her fingers making a round shape on her eyes.
10. Katy Perry i Skip Marley- Chained To The Rhythm [Witness]

Tot i que aquesta va ser el primer senzill de Katy Perry a l'inici d'un cicle d'àlbum que no anava directe al número 1 de les llistes de tot el món, és innegable que Chained to The Rhythm va ser una de les cançons pop que més van sonar l'hivern i primavera d'aquest 2017. Apostava per un so amb influències disco que sonava molt fresc i amb un contingut en la lletra infinitament superior al de la majoria de cançons d'aquesta californiana, que feien presagiar que ens vindria un disc molt millor del que va acabar sent. Com suposo que a tothom, la col·laboració amb Skip Marley em sobrava totalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada