24 d’oct. 2017

Videoclips 24/10

Avui us porto un nou recull de videoclips, que feia bastants dies que no en feia cap. Alguns dels vídeos són d'avui, i d'altres ja tenen uns dies. Us aniré també comentant el dia d'estrena de cada un.
Comencem amb el videoclip de Faking It, el nou senzill que Calvin Harris extreu del seu recent disc Funk WAV Bounces Vol 1, i que ha estat estrenat només fa unes hores. Aquesta cançó compta amb la col·laboració de Kehlani i Lil Yachty i tots dos apareixen al videoclip. És el cinquè senzill d'aquest disc i la tercera cançó que té videoclip. Trobo que visualment el videoclip està molt bé, definitivament molt millor que l'anterior que va presentar Harris, que va ser el de Hard To Love.



Seguim amb un altre vídeo estrenat aquesta tarda, i que segurament molta gent estava esperant: el del primer èxit real de Camila Cabello en solitari: Havana. Aquest senzill, que actualment ocupa el número 2 al Regne Unit, compta amb la participació del raper Young Thug. Aquest videoclip m'ha sorprés molt positivament, ja que d'una artista com ella me n'esperava un de ben insuls i bàsic, i no un amb argument.



Dijous passat, Charlie Puth va presentar el videoclip de How Long, el segon avançament del seu proper disc Voicenotes, que arribarà al Gener i del que ja n'havia avançat el número 1 internacional Attention.



Divendres Rita Ora va estrenar el seu segon senzill després de la ressurreccció de la seva carrera que ha suposat Your Song, i ja va venir acompanyat del seu videoclip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada