28 d’oct. 2017

Novetats: Por Favor, Boom Boom

Aquest cap de setmana tenim tres novetats relacionades amb Fifth Harmony: totes quatre com a convidades en el nou senzill de Pitbull "Por Favor", i dos col·laboracions més, però de membres del grup a nivell individual: Lauren Jauregui ho fa en una de les cançons del nou àlbum del raper (i segons es rumoreja, la seva actual parella) Ty Dolla Sign, i Dinah Jane ho fa en el nou single de RedOne.
De Por Favor se n'han estrenat dues versions: una en anglès com a "senzill de Fifth Harmony amb Pitbull" i una versió spanglish llançada com a senzill del raper amb la col·laboració del grup de noies.




Ahir Ty Dolla Sign va estrenar el seu nou disc Beach House 3, que inclou, com ja he dit, una col·laboració amb Lauren Jauregui anomenada In Your Phone. Es tracta d'una pista trap molt escoltable per tractar-se d'aquest gènere i que no està malament, tot i que tampoc és que m'hagi encantat. És el tercer projecte de Lauren Jauregui en solitari, després de col·laborar al senzill Back To You de Marian Hill i a Strangers amb Halsey.




Per últim tenim el nou senzill de Red One, un productor d'orígen marroquí que al costat de Lady Gaga ha creat obres mestres com Bad Romance, però en la seva música com a artista... no tant. La seva nova proposta és Boom Boom, on col·labora amb Daddy Yankee, French Montana, i la membre de Fifth Harmony Dinah Jane. La cançó trobo que no arriba ni a "escoltable", però dec ser dels pocs que pensem això perquè el videoclip es va estrenar ahir i ja supera els 20 milions de visites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada