15 d’oct. 2017

Resultats dels 100% Música Awards

Tal i com ja vaig anunciar quan vaig obrir les votacions, avui, diumenge 15 d'Octubre toca anunciar els guanyadors de la edició d'aquest any de la enquesta on vosaltres premieu les vostres cançons preferides.



Comencem amb la categoria de Millor Videoclip, que guanya el de John Wayne, una de les cançons del més recent disc de Lady Gaga Joanne. Combinant les que havia guanyat en anteriors edicions, és la sisena categoria que ella guanya i la primera ocasió en la què és premiada per un videoclip i no per una cançó. A més la victòria és molt rotunda: el videoclip de John Wayne ha acumulat el 56,5% dels vots.



La següent categoria és la de millor remescla, que merescudament va a mans de la que Nicky Romero ha fet del Young de The Chainsmokers, acumulant un 37,5% dels vots. Sumant aquesta categoria a les dels altres anys, és el quart triomf d'aquest DeeJay holandès i el segon en la categoria de millor remescla.



D'entre totes les cançons que han arrassat arreu del món, heu decidit que la millor, o com a mínim la vostra preferida és Shape Of You d'Ed Sheeran. Aquesta victòria en la categoria de Millor èxit internacional és la segona d'Ed Sheeran en els nostres "premis". Aquesta cançó ha acumulat més del 29% dels vots en la que ha estat la categoria més igualada.



Amb la majoria dels vots, concretament un 54%, han guanyat Lana del Rey i The Weeknd la categoria de millor col·laboració. És la primera categoria que guanya la novaiorquesa i la tercera que guanya el canadenc.


També per majoria absoluta guanya Deixem-ho tot de Bipolar la categoria de millor cançó en llengua no anglesa. És la cançó que guanya la seva catgoria amb un marge més ample i el 59% dels vots.


Amb ni més ni menys que la meitat dels vots, Bruno Mars guanya en la categoria de millor cançó R&B amb el seu senzill més recent Versace On The Floor. Comptant els altres anys, és la sisena categoria que guanya, però el primer cop que guanya aquesta.



La vostra cançó EDM llançada aquest any preferida és Without You d'Avicii i Sandro Cavazza. És la cinquena categoria que Avicii guanya i la tercera vegada que guanya una categoria d'un gènere.




Només queden dos categories, que segurament són les que més ganes teniu de veure qui ha guanyat: Millor cançó pop i millor cançó, i ja us avanço que totes dos les han guanyat cançons de les què ja hem parlat.
Heu decidit que la millor cançó pop d'aquest any és John Wayne de Lady Gaga, amb un 39% del vots. És el segon any consecutiu que Lady Gaga guanya en aquesta categoria, i en tota és la setena que guanya.
Per últim, la que heu escollit com la millor cançó és Without You d'Avicii amb un 41,7% dels Vots. És la sisena categoria que guanya el suec i el primer cop que algun senzill seu triomfa en la categoria de millor cançó.


Moltes gràcies per votat a tots els què ho heu fet. Ha guanyat alguna categoria el vostre artista preferit? Creieu que em vaig deixar alguna cançó que és la vostra millor cançó de l'any? m'encantarà llegir la vostra opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada