1 d’oct. 2017

Protagonistes del mes: Setembre 2017

Un mes mes, anem a repassar els artistes dels que més hem parlat al llarg dels últims dies.


Resultat d'imatges de katy perry witness tour billboard7. Katy Perry
Total de mesos: 9 Mesos consecutius: 2

Comencem el rànquing amb Katy Perry, qui aquest mes ha començat la seva gira Witness The Tour, que tot i que no ha estat un gran èxit venent entrades sembla un espectacle increïble, jutjant pels vídeos que he anat veient. Malhauradament la gira no passarà pel nostre pais.

6. Avicii
Resultat d'imatges de avicii billboardTotal de mesos: 8 Mesos consecutius: 3

El nostre protagonista del mes passat, ha seguit aquest mes amb la promoció de les cançons del seu recent EP. Amb Without You ja consolidat com un èxit arreu d'Europa i encara amb potencial per créixer més; aquest mes ha arribat el vídeo de Lonely Together, que ja és al top 10 del Regne Unit i pujant cada setmana.
A més, Avicii va anunciar un documental anomenat True Stories que s'estrenarà en cinemes el mes que ve.

5. R3hab
Resultat d'imatges de r3hab billboardTotal de mesos: 2 Mesos consecutius: 2

R3hab ha publicat aquest mes de Setembre el seu primer àlbum d'estudi Trouble. Sembla mentida que amb una carrera tant llarga (8 anys), aquest Dj holandès mai s'havia aventurat a fer-ne un; però el cas és que el resultat és més que correcte, tot i que sí que trobo que és un disc bastant "oblidadble".

4. Robin Schulz
Resultat d'imatges de robin schulz billboardTotal de mesos: 4 Mesos consecutius: -

Aquest cap de setmana Robin Schulz ha estrenat el seu tercer àlbum Uncovered, del que ja n'havia avançat tres cançons: Shed A Light, OK i I Believe I'm Fine. Aquesta última, llançada aquest mateix mes ha estat una molt grata sorpresa, fins al punt que la considero la millor novetat d'aquest mes de Setembre.

3. Kygo
Total de mesos: 6 Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de kygo billboard
A principis de mes, Kygo va llançar la seva col·laboració amb U2 You're The Best Thing About Me, que a mi no m'ha acabat de convencer. Només uns dies després, el noruec ens va sorprendre amb un EP anomenat Stargazing i que inclou els llançaments de Kygo d'aquest any i dos cançons inèdites, This Town i Stargazing. La segona j té videoclip, estrenar fa uns dies.


2. Lady Gaga
Total de mesos: 17 Mesos consecutius: 2

Resultat d'imatges de five foot two billboard
Sens dubte l'artista de la què més he vist parlar en el meu entorn aquest mes és Lady Gaga, encara que no sempre per motius positius. A inicis de mes, la novaiorquesa encara estava finalitzant la primera secció nord-americana de la gira Joanne World Tour, no només amb normalitat aparent sinó que a més amb uns números espectacular, arribant a plenar dos dates d'estadi en dies consecutius a les ciutats més poblades com Nova York o Boston. 
Gaga tenia programat actuar el dia 15 a Rock In Rio, però a causa de la Fibromiàlgia que ha desvelat que pateix, va haver de cancel·lar el seu únic concert programat a Brasil al trobar-se ingressada a l'hospital. Dies després va anunciar que postposava els concerts a Europa de la tardor, entre els quals els dos de Barcelona, fins a principis de 2018.
A més, el dia 22 també es va estrenar l'esperat documental Gaga: Five Foot Two, que ens permetia una visió més humana de Lady Gaga, combinada amb la preparació de Joanne i l'espectacle de la Superbowl.


1. Fergie
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: 2
Resultat d'imatges de fergie double dutchess billboard
Dels bastants llançaments que hem tingut aquest mes, el que he trobat millor (I amb molta diferència) és el segon treball discogràfic de Fergie en solitari: Double Dutchess, que es va posar a la venda divendres dia 22. Tot i que finalment no ho va fer en cap edició física, el Double Dutchess ha arribat acompanyat d'un projecte visual anomenat Seeing Double que és un videoclip per cada cançó del disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada