10 d’oct. 2017

Repas a les llistes d'aquesta setmana: debuts de Mi Gente, Younger Now, TMYLM,...

Miley Cyrus - Younger Now (Official Album Cover).pngEl passat 29 de Setembre, tant Demi Lovato com Miley Cyrus van estrenar els seus nous discos, i tots dos han tingut una rebuda no gaire bona. Pel de Demi Lovato tampoc em sorprèn massa, però sí que ho fa el que ha passat amb Younger Now de Miley Cyrus, a qui jo considerava una de les artistes pop de primera fila després d'haver arrassat amb Banger al 2013 i haver passat pel davant d'artistes com Lady Gaga en rellevància.
També voldria comentar després les llistes de senzills, en especial amb el debut del remix amb Beyoncé de Mi Gente.

Als Estats Units, Tell Me You Love Me debuta al numero 3 amb 75.000 unitats, mentres que Younger Now s'ha de conformar amb el número 5 amb 45.000 unitats. Per comparar, el número 1 d'aquesta setmana és Now de Shania Twain, amb 175.000 unitats i el segon millor debut per a una artista femenina aquest 2017 per darrera de Katy Perry.
A la llista Britànica encara els ha anat pitjor: Demi Lovato se situa al número 5 i Miley Cyrus ho fa al número 8.
A la llista alemanya, cap de les dos ha aconseguit ni tan sols situar-se entre les deu primeres posicions, que és l'únic que s'ha avançat.
L'únic mercat on l'hi ha anat bé a la ex-protagonista de Hannah Montana és a Australia, on entra en la segona posició mentres que Demi s'ha de conformar amb el número 8.


Passem ara a parlar del Hot 100, on el Bodak Yellow de Cardi B passa una tercera setmana al número 1 i ja és el senzill que més setmanes ha passat al número 1 de la llista de senzills dels Estats Units d'una rapera. La nova versió de Mi Gente puja fins al número 3, cosa que està bé però tampoc no és tant si tenim en compte que la versió original en castellà estava al 21 la setmana passada i que aquest nou remix amb Beyoncé estava fet a mida per ser un èxit.

Al Regne Unit, segueixen pujant Havana de Camila Cabello (4-3) i Lonely Together d'Avicii (8-5), mentres que el Rockstar de Post Malone arriba al número 1 després d'haver debutat en la segona posició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada